defnosunannesi_ ne diyeceğimi bilemiyorum yaşayan bilir sizin şuan nasil acı çektiğinizi Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda toparlanın inşallah, bende 14 haftalik bebeğimi kaybettim 10 temmuzda bir sene oldu, o acının tarifi yok, benim oğlum 500 gr yakındı aldım ablasının mezarına defnettik hastanede kağıt imzaladım istiyorum alacağım diye pataloji sonucu sonrası verdiler. Çam sakurada diri diri kürtaj yaptılar bana ne anestezi ne ağrı kesici hiç birsey vermediler. Gece 22.00 yatisim yapıldı fitil koydular her 3 saatte sancılarım başladı ama ikinmayi bilmiyordum hemşireler kimse ilgilenmedi birden sancım yok oldu sonrasinda kürtaj yaptılar .çok zordu ama geçti hepsi , özelde takipliydim doktoruma cok güvenmiştim kendimi oğlumu ona emanet etmiştim ama beni devlete gönderdi ben sorumluluk alamam git devlette ol daha once 2 sezaryen var rahim yirtilabilir doğum komplikasyonlar olabilir diye,böyle doktorlarda var , şuan 29 haftalik hamileyim kızımı bekliyorum inşallah sağlıcakla gelir. Sizde umudunuzu kesmeyin zamani gelince Rabbim yerini doldurur inşallah. 🙏💜