Bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama çok kotü bir doğum hikayesi olacaği kesin ,19 +5 haftaydım zaten sürekli kanamalarım oluyordu biliyorsunuzdur başlıklardan her gün kanıyordum ped takıyordum yoğunluğunu siz tahmin edin ,iğne ilaç antibiyotik fitil haddi hesabı yoktu kuladigim şeylerin ,neyse çarsamba günü gece 11 civarında çok büyük pıhtı geldi kan korktum hiç bu kadar büyük gelmemişti avuç içi kadar olmasada yakındı ,doktoruma mesaj attım kanamaya alışkın olunca hemen doktora koşmiyim dedim her gün hastaneye gidiyordum çünkü en son da 2 gün önce falan gitmiştim ,yatağa uzandım bir anda kan boşaldı heryim kan daha önce hiç bu kadr olmamıştım ağlayarak tuvalete koşmutum yataktan kalkerken yer bile kan olmuştu ,hemen eşimle hastenye gittik ama o yolu bize zorun 40 dk lık yolu 20 da demeden gitmişizdir korku çok kötüydü devlet hastensine gittik ,beni dahileye vericek oluyorlar ağlayarak tekerlekli sandalye istedim ve beni doğum servisine yollayin hemen dedim acil oraya götürdü eşim ,beni gören hemsilerde şok geçirdi onalrda hemen çatala aldılar beni alttan baktılar bana söylemediler ama su gibi akıyormuş altımdan kan daha sonradan anlattılar ,zangır zangır catalda titriyorum ben birşey olmusmu bebeğime diye ,kalp atım cihazı ile bebeğimin kalp atışını duymaya çalıştı bir umut bulucak diye sesimi kestim nefes bile almadım yeterki duysun diye 5 dk aradı karnımda ve sonunda buldu duydum kalp atışını çok sevinmiştim bebeğim yaşıyordu beni yatağa götürduler hasta bezi taktılar ve yatırdılar iğne serum ve hap derken bana uzanmami soylediler ama doktor gelicek demişlerdi kalp atışını duyunca gelmedi sorumsuzluk tam başka birşey değildi ,eşimi aldilar odaya evrak imzalatilar ve dışarıya çıkardılar hiç kimseyi almiyorlardi yanıma ,gece 3 sıraları alttan suyumun geldiğini hissettim ama emin olamiyordum çünkü bez vardı kanda o şekilde sıcak sıcak aktığı için ,hemsilere söyledim kanın sulanmiştır diye beni avuttular diyorum çünkü suyummuş sancılarım olmaya başladı kıvranıyordum sabah oldu ama bana sorun doktor geldi 9 gibi baktı suyun bitmiş ablacım senin dedi o kadar rahat dediki kalp atımi 20 falan dedi durucak artık doğum yaptiricaz ,öncesinde sezaryen olduğumu söyledim ama normal dogurucaksin dediler ağlama krizine girdim susturamadilar çok kötüydüm ,ebe alltan muayene etti bebeğin kordonu gelmiş aşşagiya dedi yatağa aldılar ve sancılarını çektim saatlerce ,tuvalete gitmek istediğimi söyledim bir ebe ile gittim kapıda bekledi bir şey olursa diye bebeğimin kordonu vajinamdan çıkmıştı elime geliyordu tuvaltete düşer diye elimle peçete ile bastırdım oramı ,daha sonra yatağa döndüm ve sancilarimi çektim ama yok böyle acı her sancıda Allah’a yalvarıyordum doguramiycam sanıyordum o kadr kötüydüm ki doktor geldi başka hastaya dedim ki bana epridural yapın yapamayız devlette böyle bir şey yapılmıyor dedi ağrı kesici bile vernediler ,sancılar sıklaştıkca çatala götürdüler dogurtmaya çalıştılar ama ben ıkınmayı bile bilmiyordum yapamadım geri yatağa götürduler ,aradan 20 dk bile gcemedi her dk sancı geliyordu artık hasta yatagında sancı gelince ıkınarak içimden bir şeyin bezime çıktığını hissettim çok kötüydü hemsilere bağırdım içinden bir şey çıkıyor gelin bakın diye ,bebeğimi bezime dogurmustum geldiler baktılar bebek onlar fetüs dedi bir kez gördüm ama net değildi sana veririz dediler diye bakmadım korktum kuacagima bile alamadım ,daha sonra beni çatala geri götürdüler plesantayı dogurttular zorla ,oraya yatırdılar ve doktoru bekle dediler içimi temizliycekmiş doktoru beklerken ,erkek bebek getirdiler yanıma yeni doğan giydiriyorlar hazirliyorlardi onları izledim ,benimde oğlum ölmustu kucagima bile almamıştım travma oldu bende yanimda destekçi kimse yoktu ,keşke dedim özele gitseymişim o kadar kötü şeyler yaşadimki ,bebeğimi vermiyceklerini söylediler bana inceliyceklermiş patolojiye gitcekmis istediğimi söyledim 500 Gr altında olduğu için mezara koyamiycagimi alsan napicaksin diye kucumsediler beni ama görseniz bebekti ya pet şise kadardı minicik elleri ve ayakları vardı ,çok üzülüyorum her gün ağlıyorum