Ben kek yapacaktım baton kalıpla sonra keki yaptım, çok güzel oldu fırına koydum kabardı da sonra koku gelince baktım bıçak soktum orta kısmı pişmemişti, biraz daha pişsin dedim almadım fırından. Sonra baktım üstü kızarmaya başlamış ben de aldım fırından, yanmasın diye tekrar baktığımda ortası hamurdu sonra dedim ben bunu geri koyayım fırının sadece üst kızarma kısmını açayım ortası pişsin dedim. Ondan sonra fırına koyarken elimden kalıp bir düştü bütün halıya döküldü neyse halıyı sildim halı iyi durumda az leke var sadece. Neyse sonra o kaosu atlattım derkeeen mutfaktaki lavabonun altındaki boru çıktı denedim takamadım sonra taktım yeniden çıktı. Allahımmmm onu da atlattım eşim geldi yaptı. Sonra beyazları atmıştım makineye kirli sepetini boşaltırken beyazların içine de bir tane eşimin siyah çorabı kaçmış, görmedim. Siyah çorap bütün beyaz şeylere solmuş yeniden bir kaosss🤦♀️ Makineyi tekrar çalıştırdım çamaşır sodası karbobat sıvı deterjan toz deterjan attım makina bitmek üzere. Bakalım ne olacak çamaşırların akıbeti valla ağlayacağım ya inanın pişmiş tavuğun başına gelmez bugün tövbe estağfurullah tam felaket günü gibiydi güne bismillahsız da başlamıyorum ben anlamadım ki 🤦♀️ Keki de yeniden yapmadım sinir oldum kendime kahve içtiğim bardağın pipetine elim takıldı dökülüyordu neyseki dökülmedi kırılıyordu bardak son anda kurtuldu. Valla isyan etmek gibi olmasında Allahım bugün bana mı verdin her şeyi bugün için yeterli değil mi Allahım 🤦♀️🤷♀️