VelizadAys Aysenur5571 benimde bat 11 bugün test yaptım negatif, ama 2ci hamileliyimde gecikmenin 9cu günü silik çizgi görmüştüm .bende yumurtlama geç oluyor o yüzden bekliyprum bakalım hayırlısı
Aysenur5571 VelizadAys yaa canım benim de bat 10 du iki gündür test yapmıyorum olsa çıkardı diyorum hep negatif görmekten yoruldum benim ilk olacak
fyg2408 Benim de bat 17 4 aydır bekliyorum umutlanıyorum hep negatif çıktı saldım bende regl gecikmesi olursa test yapıcam hayırlısı artık
VelizadAys Aysenur5571 her hangi bir belirtiniz varmı? Bende bel ve kasık ağrısı iştah artma bazen bulantı gibi belirtilerim var . Yani daha öncede aynı şeyi yaşadığım için umutluyum 20si test yapmayı düşünüyorum o zaman çıkar zaten
Aysenur5571 VelizadAys benimde aynen bel ağrısı arada hafif bulantı ve bacaklarımda aşırı ağrı var canım ve adet olacak gibi ağrı var sürekli beş gün oldu ama gecikeli benim de
VelizadAys Aysenur5571 20si falan test yap bence belki seninde geç döllenme olmuştur inşAllah 2mizde çift çizgi görürüz🥰
Aysenur5571 VelizadAys inşallah canım ikimizde oluruz ben dayanamam yarın test yapacağım bakalım sabahtan😂
VelizadAys Aysenur5571 inşAllah kuzum .tamam burayada at testlerini beraber takip edelim .benim elimde tek test var onun için mecburen beklicem
Aysenur5571 VelizadAys yaptım canım ya negatif hem de erken gebelik testiydi inşallah sen hamilesindir kuzum❤️
VelizadAys Aysenur5571 amin canım .bence birazdaha bekle bikaç gün sonra testi tekrarla inşAllah ikimizde hamileyizdir🥰