Talentedmom Kızlar selam; Tesettüre uygun gecelik arıyorum nerden bulabilirim varsa resim atar mısınız
Rusapolat Talentedmom ben trendyoldan baktım 3-4 tane favorime ekledim. Hastane için diyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse atayım bendeki linkleri
durukrl Talentedmom istanbuldaysanız Eminönü’ne bakın. Değilseniz trendyolda artış diye bir marka var. Güzel lohusa takımları var
ylzmommyy Talentedmom miss dünya lissa diye bir marka var trendyolda hem aşırı uygun hemde tesettür içinde giyilebilir pijama ve gecelik takımları var. Bende oradan alacagım . Diğer marka fiyatları fazla pahalı çünkü🌼
Talentedmom Rusapolat evet hastane için sence giyilir mi hastanede çok sıcak ya link paylaşmak yasak resim varsa iyi olur
Sarees durukrl ben havuzlu hana baktım da fiyatlar aynı trendyolla ya … ama bebeğime 3 tane battaniyeli takım yaptım 1 tane de tulum ve ponponlu çorapla beraber 2.000 tl he mal oldu 😍
Rusapolat Talentedmom evet çok rahat giyilir. Zaten hep klimalı hastaneler atayım sana fotoğraflarını
hiranurunannesiyim Talentedmom miss dünya Lissa Trendyol kesinlikle ordan alın uzun sabahligi var tesettüre uygun kumaşı yumusacik ve fiyatı uygun ben ordan aldım çok memnun kaldım 🍓
ikincibezelyeayak Talentedmom Feyza iç giyime bakabilirsiniz, hem şık hem pamuk bir tık pahalı gibiydi ama pamuk içerik olunca kalitelide değiyor. Çok güzel takımları var
Seyda-06 Talentedmom kısa kollu olmasına dikkat ettim ben alırken birde sabahlıklı olmasına çünkü sürekli serum verdiler iyiki kısa kollu almışım kolunu çıkartmak yada sıyırmak zorunda kalmadım doğumdan sonra bide düğmeliydi önü emzirirken rahat oluyor
hiranurunannesiyim Talentedmom elbiseler esortmanli takımlar kadar kullanışlı değil ama yinede hayırlı olsun 💞