Melickaya Allahın izni ile bebeğimin doğmasına az kaldı. Yavaş yavaş kıyafetlerimi yıkayacağım. Yıkamadan önce çamaşır makinesini nasıl temizleyebilirim. Instada falan videolar oluyodu benim şuan olmadığı için bakamıyorum .
Deletedmom254 Melickaya Tazeanne2016 bende böyle yaptım beyaz sirke döküp tambur temizliğinde 1 saat çalıştırdım ama aklımda hep şey var biz hep böyle mi yapacağız😂 ertesi gün kendi çamaşırlarımızı yıkadım şimdi tekrar yapmam gerekiyor sanırım…
Melickaya buse2507 onlar da kimyasal olacak diye düşündüm ben. Böyle sirke limon katbonat ile birlikte makinayı en uzun ayarda boş çalıştıranlar vs var. Öyle mi yapsam acaba bilemiyorum .
Tazeanne2016 Merhaba ben geçen hafta yaptım kazana 1 su bardağı beyaz sirke döktüm , deterjan gözüne de karbonat koyup kazan temizleme programında çalıştırdım , yapay zekaya sormuştum böyle tarif etmişti
Tazeanne2016 Deletedmom254 ilk setlerini yaptım canım ben hepsini yıkadım yeni doğan ve 0-3 ay olanları sonrasında da 2 3 ayda bir yaparım ama her seferinde yetişmez diye düşünüyorum
Hulya_Bal Melickaya Ben de bugün başladım 1 bardak beyaz sirke iki kaşık limon tuzu karıştırıp kazana döktüm. Ayrıca kazan kenarındaki lstiklerede karbonat ve sirke döktüm.Deterjan gözüne karbonat ,yumusatici kısmına tekrar sirke koydum.90 derece 1 saat çalıştırdım pırıl pırıl olmuştu 😄 Sonra bebisimin yorgan battaniye vs yıkadım yarin da kıyafetlerini yikayacagim insallah🤲
ErsBegAs Melickaya Beyaz sirke ile ilk etapta 90 derece çalıştırdım sonea tambur temizleme yaptırdım 🥹