Aysgl97 😃😃 çok güldüm ya. Bende sürekli gebelik testi bebek falan görüyorum kesin hamileyim bu bir işaret diyorum ama sonra adet oluyorum 😀
Nur8893 Ciciii Normalde 19 Temmuz canım 28 gün döngüm ama ovulasyonla takip ettim geç yumurtlama oldu 17. Günde yani 9 temmuzda . O yüzden gecikecektir.
mm_m954 Ciciii vala benim de kasıklarım ağrıyor ama regle daha çok var testi yapmam her ayi boşuna para harcıyorum 😂
Ciciii mm_m954 ay evet cidden onların fiyatıda almış başını gidiyo bide yaşancı pozitif çıkarıyo bazıları o kadar sevinip umutlanıyosun o ayrı ona verdiğin para ayrı yani 🥲
mm_m954 Ciciii vala oyile geçen ayı bildiği pembe silik çizgi çıkardı ama negatif bu ayı umut da yok ovulasyon da takip etmedim
momof3 Ciciii Askooo gece ben de çift çizgi gördüm rüyamda kız şaka gibi 😂 Anaa baya da net şimdi hamile miyim ben diyordum Jagsjshs.Ama inat ettim reglime 4 gün var test yapmıyorum gecikirse anca sipariş veririm nooo yapmicam
Ciciii momof3 ay burda bugunlerde o rüyadan çok gördüm aşkım bu ay hepimiz rüya görmüşüz ajshejdbekdhrkrn bemcede gecikince yap inşallah gecikir ve bu ay artık tutturmuşuşuzdur