Buket_dadassss glsm_58 icimden bir ses erkek diyor ama tabi ne kadar dogru inan bilmiyorum rabim sag salim kucahına almayı nasip eylesin cnm🩵💗🥹🥰🙏
glsm_58 Buket_dadassss Amin inşallah dr %85 erkek dedi ama bakalim 3 haftaya belli olur inşallah o zaman dr gidicem tekrar🥰
glsm_58 Buket_dadassss Acele etme dedi bakalim hayırlısı bir kızım var hakkımizda hayırlısı sağlıkla gelsin🥰
glsm_58 Buket_dadassss inşallah haber ederim 3 hafta var daha 😅 bugun 14 hafta 1 günlük oldu gidince net belli olur inşallah
Buket_dadassss bilgeebsrn amin inşallah canım rabim isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🥹🥰🙏😊teşekkür ederim
portakalrecelim Kezban_422 bu çok küçük 🥹💞 ama yuvarlak kese kız diyenleri okudum. Bence doğruluk payı az ama.. on hafta kadar olsa belki daha net söyleyebilirdim kusura bakmayın 😊
portakalrecelim Kezban_422 aaa gerçekten mi😅 dediğim gibi çok anlamıyorum ama bebek yandan durunca nub teorisine göre tahmin yürütmüştüm arkadaşa da 🙏🏻 inşallah gönlünüzden geçen olur
glsm_58 Buket_dadassss Rabbim seninde bebeğini sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah canım sende haber edersin🥰