ilkayksck Kızlarr merhabaaa Bugun doktor kontrolumuz vardı 27.1 günlüğüz kilomuz tam 1000gr olmuş doktorum cok iyi böyle devam et dedi.67 ile hamile kalmıstım suan 75 kıloyum🐣 sizler nasılsınız doktor guzel dedı ama acaba az mı kılo almış 😏
Hsrtm ilkayksck bizde 27.3 üz 28 haftalıkken kontrolüm var ben 10 kilo aldım bakalım benim paşam ne kadar olmuş
Gulsahhhhh ilkayksck 27+4 olduk bizde 49 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum😅 beşim 1083 gr maşAllah sıkıntımız yok🥰🧿
Zeynpatak ilkayksck 27+0 da gttigimde 1025 gram olmus oglum . Ben de 6 kg aldim . Ertesi gun seker yuklemesine gttim öldurdu beni hic sorma onu post acmistim zaten o konuda 😅😅😅
kizbebekannesii ilkayksck benim de 27+3 te 1070 g dı doktor iyi dedi ben de 66 ydım şimdi 73-74 gidip geliyorum 😂 ne kadar da benzer rakamlar
ilkayksck Birde şeker yüklememi yaptırdım o nasıl bişey ya surup gıbı 🤣 kan ver 1 saat bekle tekrar ver ıdrar tansıyon Allahım nasıl bır gundu pertim cıktı sankı aç acınaa 🤣
ilkayksck Yasemincifci yok titremedi ama açııö dıe dert yanıodum hemşireye 🤣7 dk vardı bekletti yınese tam 1 saat olması gerekıo dıe
ilkayksck Hsrtm ya herkes 1in üstünde yazıyor 1400olan var 🤷♀️Bende tereddüt ettm doktor cok yiyi dedı ama bilemedimki