Kezban_422 Kızlar15 haftalık olduk bugün sol kasık üstü ağrı var gaz sancısı mı bilemedim ama ayakta ağrıyor oturunca ağrıyor napmam lazım kötü bşy değildir demi rahim büyüdüğü için mi acaba 🥺🥺
Daisyy000 Kezban_422 15+4ten beridir bende de değişiklikler oldu, yediklerimi sindirememeye başladım. En ufak yediğim şey beni şişiriyor,gaz spazmı geçiriyorum. Karnıma dokununca bile çok agriyor
minikari Kezban_422 16. Haftadayım 2 3 gündür bende de kramp sancı iğne batması gibi var gaz sancısı mı rahim büyüdüğü için mi bilemedim doktoruma sordum normal geçmezse hafta içi gel dedi cumaya randevum vardı erkene çekmekte istemedim zaten saatleri de uymuyor cuma günü gidicem ben de
Otuzarti3 Ağrı çok şiddetli ise normal değil ama hafif ara ara vuran ağrı normal. Bence gecmediyse ve çok ağrılı ise bir hekime görünün. Çok geçmiş olsun
Otuzarti3 Kezban_422 Bu haftalarda gaz çok oluyor benim hala var 19+2 gecmedi hala. Biraz hareket edin soda içmişsiniz zaten ama cogalirsa muhakkak gidin
Kezban_422 Otuzarti3 evet geçti biraz şükür çok saolun hareket edince soda içince gecti gaz ağrısıymış snrm😁🤦♀️🤦♀️
Kezban_422 minikari benimde haftaya kontrolüm 16 haftalık olunca o zaman sölerim şuan geçti şükür 🤲🤷♀️