Onurbanuu Silince gelen sadece şeffaf ve sarımsı akıntı oluyo 10+5 ım normal demi 12 haftaya rabdevum var sıze sorayım dedim (progestan yaparmı vajınal degıl)
[silindi] Onurbanuu bende de vardı kokusuz şeffaf sümüksü akıntı normal dedi bende ağızdan progestan alıyorum alakası var mı bilmiyorum 🙏🏻
Leontiine Onurbanuu bende de oluyordu canım doktorum normal dedi (progestan kullanmıyorum) yeşile dönerse ya da kokulu vs olursa enfeksiyon demişti ama beyaz/ sarı kokusuza bir şey demedi benimki
Meridaily Onurbanuu doktorum bana da kaşıntı koku vs yoksa beyaz sarımsı akıntı normal dedi. Progestan kullanmıyorum. Akıntı hala devam ediyor bazen beyaz bazen sarı
[silindi] Onurbanuu 13 haftalığım bende daha yeni sordum bazı zamanlar artıyor korktum da sıkıntı olmaz normal dedi 🌸
Onurbanuu Meridaily evet benımde yanma kasıntı vs yok ama bh haftaya gırınce gelmeye basladı kac haftalıksın
Leontiine Onurbanuu aynen canım gene takip et tabi çok yoğun kokulu vs olursa verirsin idrar tahlili için rahat eder hem
Meridaily Onurbanuu 7+4 üm en son 6. Haftada gittim doktora. Takip edin koku kaşıntı vs olması durumunda. Ben sık sık çamaşır değiştiriyorum kuru tutmaya çalışıyorum enfeksiyona çevirmesin diye