ilknralrz yukarda anlattığım gibi güler yüzlü doktora nadiren denk geliyorum ben. ha iyi biri denk geldiğinde çok mutlu oluyorum ama nadiren denk geliyor işte. bir düzen yok her gittiğimde tedirgin oluyorum acaba kim bakacak inşallah iyi biri olur diye. belki ebeleri vs çok iyidir bilemiyorum tabii. birde başından beri gaziemir nevvar salih takipliyim. orda hep aynı doktoru görüyorum seviyorum doktorumu. gebe okuluna falan da gittim orda ebeleri doğumhaneyi doğum katını vs de gördüm herkes çok güler yüzlü daha sıcak ve rahat hissettiriyor ortam. şehir hastanesinde de imkan daha fazla daha yeni muhtemelen daha temiz odalar tek kişilik vs bol avantajı var tabii. ya benim endişem iyi birine denk gelemezsem o an diye. nevvar salihte de haftaici ve mesai saati dışında denk geldiğinde doğumunuz olmuyor. öyle bir vakte denk gelirse mecbur şehir hastanesine gideceğim ben de. ama dediğim gibi o can derdindeyken iyi biri denk gelir mi acaba diye endişeliyim sadece. burada daha önce açılan başlıklarda yorumlarda okuduğum kadarıyla da ya çok memnun kalmış insanlar ya hiç memnun kalmamış. ortası yok gibi 😕