Ben 8 yıllık evliyim, sadece pcos var erkek faktörü yok. Defalarca ilaç tedavisi, 2 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi.
Bunların dışında türlü koca karı tedavileri, bitki kürleri, türbe ziyaretleri..
Daha neler neler…
Olmadı. Olmadı. Olmadı…
Şubat ayında başlayıp tam 3 ay (21 gün içilip ara verip adet bitiminde başlanacak şekilde) böğürtlen kökü çayı içtim her sabah aç karnına.
Sonra bir gün yoldan geçerken Zeynel Abidin türbesine uğradık dua etmek için.
Bu olaylarla aynı zamanda sağ göğsümde kitle olduğunu öğrendim ve tam 6 ay onun hastane işleriyle uğraştım.
Eşimle dedik ki biyopsi sonucum temiz çıkarsa para biriktirip dondurulmuş embriyolarımızdan tekrar transfer yaptıralım.
Biyopsi sonucum çıktı ve adetim gecikti. Bu benim gibi pcoslularda çok yaygın olduğu için hiç önemsemedim ama tatile gideceğimden dolayı adet geciktirme ilacı kullanmak istedim daha çok geciksinde tatilde rahat olayım diye. Tabi ilaca başlamadan kan tahlili yaptırayım dedim ama çok emindim yine 1.2 beta değeri göreceğime..
Sonucumu almaya bir gittim beta 37 🥹
Şimdi gün aşırı kan veriyorum. Düzenli yükseliyor geç döllenmeymiş. Çarşamba günü inşallah keseyi görmeye gideceğiz 💘
Yani size diyeceğim şu, neyin sebep olduğunu bilmiyorum ama sanırım bunu unutup başka dertlerle uğraşınca kendiliğinden hamile kalmışım.
Tamda tüm umutlarım tükendiğinde 🥹💘