Nora Sevinc72 Benimkide inatçı çıktı son gittiğimde bi aç kapa yapmış doktor erkek net gördüm ama şimdi kapalı göstermiyor dedi 😇 inşAllah Rabbim sağlıkla kucagimiza versin bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah ❤️
Sevinc72 Nora benim güzel kızım sonunda inadını kırdı çok mutlu etti bizi dünde detaylı ultrasona girdik şükürler olsun Rabbime hiç bir rahatsızlığı yokmuş Allah'ım herkese sağlıklı evlatlar versin, inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ebru0101 Sevinc72 kızlar inat oluyor benimkinde öyle Hale’n göstermez her kontrole gittiğimde arkasınj dönüyor zilli 😂 yüzünü bile göstermiyor
Nora Sevinc72 Ay bende 2 gün önce detaylıya girdim kesin erkek dedi doktor ama bu seferde yüzünü pek göstermedi eli kolu hep önündeyi doktor baya uğraştı bi poz bulabilmek için 😍
Nusema25 Sevinc72 aynen benimkide gistermemisti sali kontrolum var 20 haftalik olcam 🤲😊hayilisiyla insallah kizdir
AnnesileYavrusu Ebru0101 bayram bey nasıl bi dr acaba adını çok duydum ama hastası falan çok mu ilgilenebiliyor mu bende dr umu değiştirmek istiyorum da
Sevinc72 Ebru0101 ya sağlıklı olsun tabiki en önemlisi o ama bizde 15 gün onu görmek için sabırsızlanıyoruz ☺
Sevinc72 Nora hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz bende girdim detaylıya geçen hafta kesin kızım oluyor şükürler olsun Rabbime ❤❤
Sevinc72 Sevinc72 ay benimde kesin kızım oluyor Allah'ım inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün versin bebişlerimizi çok sevindim güle güle büyütün büyütelim ❤
Ebru0101 AnnesileYavrusu ben çok memnunjm çok ilgili Bayram hoca yanındaki asistanı falan her mesajıma hemen döner
Naz01 AnnesileYavrusu benim dr bayram bukan hastası cok ama ilgileri cok güzel asistanı da dr kadar ilgili tavsiye ederim.Benim riskli gebeliğin olmasına rağmen beni hep doğru yonelndirmelerde bulunuyor.