Esra1260 Hatırlarsanız bundan bir ay önce yazmıştım buraya tsh 7 çıkmıştı benim ve dahiliye ilaç vermişti levotiron 25 gündür onu kullanıyordum şuan 6+2 hamileyim yarın doktor randevum var kalp atışı duymaya gidicem o yüzden bugün yaptırdım tsh kaç olmuş diye yarın doktora göstericem çünkü sonuçta 0,08 yazıyo kızlar bu sefer fazla düşmüş dozmu fazla geldi acaba neden böyle oldu bu sonuç zarar verirmi gebeliğe böyle başına gelen varmı birde aşırı bulantım var bununla alakalı olabilirmi yardım edin kızlar 😞
Hartkc Esra1260 benim tsh 0,005 di canım genel cerrahiye gittim bir ilaca başlattı sabahları aç karna yarım tablet içtim su an tsh m düzeldi
Yalinn8 Esra1260 yarin dr un sonuclarina gore mg ayarlamasi yapar zaten, dogru ve duzenli kullan dengelenir hic korkma,%90 imiz kullanmiyoruz
Sevvaldal Esra1260 evet ilaç fazla gelmiş. Şu anda aşırı çalışıyor. Mutlaka dahiliyeye gidin ilaç ve doz ayarlasınlar. Bu değer uygun değil. Çok geçmiş olsun
Ayse_3065 Esra1260 canım benim başlarda aynı 0,81 di tsh.dahiliyeye gittim ilaç vermedi kontrol altına al dedi beslenmene dikkat et mor lahana karnabahar tüketme dedi.ikinci kez gittiğimde yükselmişti normal değere.korkutma kendini bence ama dahiliyeye görün
Burcinn00 Kaç mg kullanıyordun ki canım ? Benimde gebeliğin başında 8 küsür çıkmıştı öbür ay gittiğimde 3e düşmüştü eutroxhy 25 mg kullanıyorum
Esra1260 Hartkc düşsün diye ilaç kullandım şimdi bide çıksın diyemi kullanıcam ya nasıl dengelicem 🤦🏻♀️
Burcinn00 Esra1260 sana mg çok yüksek vermiş sanki tabii ben bilemem orasını ama sonuçta 20lere yükselmemiş tsh değerin. Hamilelikte 3ün üzerine çıkmaması gerekiyormuş ama düşüklük değeri ne kadar olmalı onu bilmiyorum canım 🤦🏼♀️
hanifeGedikci Esra1260 gebelikte 2 buçuğun altında olması gerekiyor. sizinki fazla düşmüş sorun teşkil etmez bence. 75 mg ye düşürün ilacı duzene girer 😉
Yalinn8 Esra1260 farkli yerlerde yaptiediysan sapma olmus olabilir, bazi saglik ocaklarinda sonuclar duzgun cikmiyormis burda yazanlar olmustu, hizla o kadar dustuyse de yine ilacla önlemini alir dr
Sevvaldal Esra1260 gebelikte 2-2.5 arası tutmaya çalışıyorlar. Ama korkmayın uygun ilaç ve dozla hemen dengeye geliyor.
elfmrcn Esra1260 bende tshla ilgili euhtrox 75 mg kullaniyorum,yaptirdigin yerle alakali olabilir ben 4 gun icinde 2 defa yaptirmistim test birinde 3,80 digerinde 1,80 cikti,doktorunla gorusmeden kafana gore doz dusurme o dogru sekilde yonlendiricektir
Aybke6 Ben 25+2 haftalık hamileyim 8nci haftadan beri kullanıyorum ama senin dozunu yüksek ilk başlarda 25 mg dan başlatıyor ayda 1 kere kontrol le gidiyosun sonra değere göre 50 mg çıkarıyor şuanda 2 gün 50 mg 1 gün 25 mg dönüşümlü içiyorum 1.400 çıktı bugün yaptırdım tam istenildiği gibi ama ilaçlara devam edeceğim bence sen bi devlet hastanesine git orda tahlil yaptır içmezsen sorun teşkil eder ama doz yüksek bunu düşürmesi gerek
Burcinn00 sedaozkul 3.30a düşmüştü canım geçen ay ölçtürdüğümde 4e çıkmış 50 mg verdi bakalım 2 hafta sonra tekrar ölçtüreceğim