-dmlaklnc0 gorkemakdmr ben sıraya girdim ama pek ihtimal vermiyorum o yüzden özel bi yer araştırıyorum birkaç yer bulup fiyat aldım hatta
2baby1mom__ İlk doğumumda Etlik şehir hastanesinde yaptım geçen yıl şimdi yine oraya takipliyim ama sadece detaylı ultrason ve ikili taramayı orada yaptırdım genel kontrollere özele gidiyorum, büyük ihtimalle doğum yine orada olacak
-dmlaklnc0 3 yere sordum biri 3.500 biri 4500 biri de 5000 tl eğer size de sıra gelmezse sorduğum yerleri söylerim
gorkemakdmr -dmlaklnc0 teşekkür ederim şimdiden bir hastaneye dosya açtırmam gerek 1.5 ayım var belki anca gelir
-dmlaklnc0 tugba-0619 yaa çok az kalmış size de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💖 cinsiyeti falanda mı etlikte öğrendiniz onu soracaktım
tugba-0619 -dmlaklnc0 tesekkür ederimmm sizde insaallahh 💞cinsiyeti özelde öğrendim daha sonra detaylıda söylediler 23. Haftada öncesinde bacağı kapalı demişlerdi
-dmlaklnc0 tugba-0619 benim de şuan 15+2 haftaya kontrolüm var soracağım söylemezlerse özele gideceğim
Aysgl0811 -dmlaklnc0 doğumum yaklaştığı için eşimle akşamları gidiyorum artık. Kasım doktorların birazını deneyimledim soru bile soramadım yani. Erkek doktorları tercih ediyorum artık. 2 tane önerebileceğim var Ramazan erda pay çok sevdim ismimle hitap etti sorularıma tek tek cevap verdi aklımda soru işareti bırakmadı çok memnun kaldım ondan bir de Kürşat Sayan var gün içinde denk gelmiştim akşam da onu görünce randevu aldım ondan da memnunum görüntü alabiliyorum telefondan ve bebişimin cinsel organını bile göstermişti 😁
-dmlaklnc0 Aysgl0811 Kürşat sayanı bir yerde daha okumuştum ama benim gideceğim zaman başka bir polikinlikteydi randevu alamamıştım ama ikisini de deniycem teşekkür ederim malesef kadın doktorlar biraz böyle oluyor erkekler daha anlayışlı
Adaklc6 Cans__ Özkan hocayla coşkun hoca var ikiside bakıyor 34 haftalığım 18 haftadan beri bakıyorlar Allah razı olsun onlardan cok iyi anlayışlılar herseyi açıklıyorlar
Cans__ Adaklc6 aynen benimde ikisi bakıyorlar çok iyiler valla onları bulduğum için kendi adıma çok şanslıyım