svgnn -dmlaklnc0 hiç duymadım ama ilginçmiş. Peki ne yapmayı düşünüyorsun var mı aklında başka hastane seçenek olarak.
-dmlaklnc0 svgnn Bilkent şehir hastanesine çok iyi diyorlar ama oda bana çok uzak ben Keçiören’de oturuyorum her zaman eşim olmuyor bazen tek gidiyorum
Adaklc6 Eski Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum ben evime yakın die tercih ettim memnunum ve asistanla birlikte doktor da var cok nadir doktor olmadığı perinatoloji takipliyim doğumu da orda yapicam Bir sorun olmazsa Allah’ın izniyle 🥲☺️
Cans__ YyyyYasemin valla şöyle ben her gittiğimde doktor kimse o oldu Arzu hocayı tavsiye ederim Bostancı sanırım soyadı ona sanatoryum hastanesi diye bakın randevu alın asla pişman olmazsınız. O iki hastane karşılıklı biri yeni biri eski sanatoryum haatanesi diye geçiyor mhrs de
Adaklc6 Cans__ Özkan hocayla coşkun hoca var ikiside bakıyor 34 haftalığım 18 haftadan beri bakıyorlar Allah razı olsun onlardan cok iyi anlayışlılar herseyi açıklıyorlar
Cans__ YyyyYasemin gidin gidin h blok yazarsa yanında yeni bina olan taraftır orayı daha çok tavsiye ederim hamileliğin başında
-dmlaklnc0 Cans__ bir keresinde asistan doktora denk geldim yine kalp atışını bile doğru düzgün dinletememişti ikili tarama testimi yine aynı şekilde asistan yaptı insan güvenemiyor da
Tazeanne0641 Yaaa bende gölcükteyim kızlar ailemin yanına gelcem Ankara’ya bi seferlik kontrole gidecektim sizce orda muayene olabilir miyim
Tazeanne0641 Detaylı ultrason çekindim özelde burdaki doktorum da izne çıktı devlette kendi doktorum. En azından onun sonucunu göstericem kabul ederler mi
svgnn -dmlaklnc0 evet orada birkaç doktoru iyi diyorlar banada çok yakın değil açıkcası acil bir durum olduğunda ne yapacağım bilmiyorum.
Cans__ -dmlaklnc0 h blok tarafına alın 32 haftadan erken olunca öyle yapabiliyorsunuz ve asistan değil doktorlar