nnisanannesiii Kızlar bugün işitme testi yapıldı bebegim daha 5 günlük duymuyor dediler haftaya tekrar cagırdılar evde bir kardeşi daha var o bağırınca sıçrıyor kapı sesine ıslak mendil paketinin hışırtısına sıçrıyor var mı başına böyle bi durum gelen
Su123 nnisanannesiii en ufak kıpırdamada işitme testşnde sorun oluyor uykulu olacak kıpırdamayacak dedi bize de çarşamba tekrar gideceğiz kıpırdama olduğu için yanlış sonuç çıkıyor
Ebrueren1 nnisanannesiii kulağına su kaçmış olabilir benim kızımda öyleydi ilk testten geçemedi ama daha sonra çağırdıklarinda sorunsuz geçti bu tarz şeyler olabilir stres yapmayın 😊
Sedefkitir nnisanannesiii benim de kızım bi kulağından geçmişti diğerinden geçememiştim pislik falan vardır demişlerdi 2.testte geçti şükür
Umayumayumay nnisanannesiii Benim kızım da geçemedi. İlkinde ikisinden de geçemedi ertesi gün yaptılar birinden geçti birinden kaldı. Su kaçabileceğini söylediler 2. İçin bir hafta sonra gittik çok şükür geçti su kaçmıştır muhtemelen.
nnisanannesiii Su123 ben küçük oglumla ilgileniyordum teste babası girdi sordum uyuyordu dedi doktorda anne karnında su kaçmış olabilir dedi bilmiyorum
Babybebi nnisanannesiii benim ikinci çocuğumdada olmuştu ama testleri hep geçmişti yıllar sonra 7 yaşında falandı belki daha büyük işitmediği anne karnından su kaldığı ortaya çıktı düşün ve tedavi ile kuruttular o suyu endişelenme erkenden anladılarsa çok daha iyi damlayla kurutuyorlar💐