Meltem2225 Kızlar bebeğimin baş popo bacak uzunlukları normal ama karın bölgesi 2 hafta geriden geliyor. Haftaya gel bi daha bakalım dedi. Böyle olan var mı neden oluyor, ne olur acaba sonuç erken doğum mu gerçekleşir
Meltem2225 Gizem1504 yani kilo normal geçen hafta işte 1 kg idi iyi onda ama karın çevresi 2 hafta geride diyo ölçüm olarak. Yani 28 hafta değilde 26 hafta diyo
heyecanlibekleyis_ Meltem2225 benimde 1 hafta vardı sonradan 3 gune dustu gerilik plasentadan kaynakli olabiliyormus plasentayla bebek arasinda kan akisi bozulursa vs olabiliyormus yada beslenme yetersizliginden muhtemelen kan akisi icin dopllere yollamis bi sorun cikti mi dopplerde doktorum bana protein agirlijli beslen demisti
Meltem2225 heyecanlibekleyis_ peki buna çözüm olarak ben bi kaç yerde okumuştum anne karnında beslenemiyorsa doğum gerçekleşir küvözde gelişimini tamamlasın diyebiliyormuşlar. Doğum riski olur mu bilmem
heyecanlibekleyis_ Meltem2225 benim bildigim kadariyla 2 hafta gerilik daha fazla ilerlerse erkenden aliyorlar disarida daha iyi gelisiyor diye yani suan 2 haftalik gerilik var diye hemen almazlar benim doktorum 2 hafta inde yada geride olmasi sorun degil dedi bence icinizi rahat tutun guzelce protein agirlikli beslenin hep sol tarafiniza yatin insallah toparlar
Meltem2225 heyecanlibekleyis_ ay sağol canım ya içim daraldı cidden araştırma yapıyo insan da okuduklarımız da etkiliyor sürekli bakıyom nedendir niyedie ne olur vs diye salı gidicem bakalım ne olucak. Her doktor görüşü de bir değil olmadı başka yere görüneceğim
Ebrcmal Benimde 3 hafta gerilik vardı 35 te farkedildi 32 de kalmıştı gelişimi 37 de 34 hafta uyumlu suyumda bitmek üzereyken 3 günde bir kontrol vardı kontrolde yatış verildi 2570 45 cm doğdu kuvez gerekmedi 10 günlük oldu suan