Leo2020 Merhaba anneler. Ankara’da yaşıyoruz sıcaklık dayanılmaz seviyelere çıktı artık en sonunda klima taktırmaya karar verdik ev sahibinden izin alıp. Ancak bu konuda çok bilgisiziz. Acaba evinde klima bulunan ya da eşi bu işi yapan bilgi verecek birileri var mı? Neye dikkat etmeliyiz hangi marka önerirsiniz vs gibi bilgiler. Çok teşekkür ederim şimdiden
Ayse10 Leo2020 mitsubishi kullanıyoruz çok da memnunuz elektrik tasarrufu var, 3+1 ev için 18’lik kullanıyoruz, zaten boyutunu falan size söylerler eviniz için kaç m2 alanda kullanacaksınız gibi…şimdi tam sezonu fiyatlar artmıştır iyice biz kışın almıştık.
Smyye1B Leo2020 Koçtaşta kampanya vardı Grundig marka klimalarda vade farksız taksit imkanı diye bizde onu tercih ettik 12000btu 2+1 110m² evim oldukça yeterli tüm evi serinletiyor. 26bin TL’ye aldık.
Leo2020 Ayse10 valla en iyisini yapmışsınız kışın almakla ya. Aslında Ankara’da cidden ihtiyaç olmazdı ama bu sene bir garip yani gece bile sıcak ki eskiden en azından geceleri serin olurdu. Böyle olunca kararttık gözümüzü bakalım. Bir de Mitsubishi araştırayım ona da iyi diyorlar
Ayse10 Leo2020 benim ablam Ankara’da duyuyorum ondan bu aralar çok sıcak diye🥵 pişman olacağınızı sanmam biz de çok araştırmıştık, umarım memnun kalacağınız bi ürün bulursunuz en kısa sürede☺️
Morrinah Leo2020 binanıza klima montajı yapalıyorsa çok şanslısınız bizde ankarada yaşıyoruz çok çok sıcak malesef bir soğutucu aldık suyla çalışan işe yaramıyor bizde klima montajı yasak görüntüden dolayı samsung klima öneririm her modeli sizi memnun eder yıllardır kendimi bildim bileli klimamız samsungdur ben adanalıyım eşim ankaralı adana sıcağında bile samsung buzdolabı gibi eder
Leo2020 Morrinah valla yasak mı değil mi sormadım ki site bizim de. Balkon içine koyarlar herhalde diye düşündüm ama tam salonun önünde balkon var çünkü. Olmaz mı öyle acaba 🤔
Daisy020229 Leo2020 baymak yıllardır kullanıyoruz, çok güzel sessiz çalışıyor. Şimdi bebek olacağı için yatak odasına da taktırdık aynı marka, tavsiye ederim
Morrinah Leo2020 yönetime danış yada taktıran varsa taktır malesef balkonsuz evde oturuyorum takıcak yerim yok dışarı montede görünüşe zarar verirmiş mahvoldum yani anlayacağın
Smyye1B Leo2020 Evet yeni aldım cumartesi günü kurulum yapıldı. Satın aldıktan 3gun sonra geldi servis🌸