Ay beni hatırlayan varımdır bilmem evet 32. Haftadan beri kasılma vardi nst de çıkan doktor her gittiğimde yatırmak istedi serum vermek istedi ben kabul etmedim dedim geleceği vakti bilir 😃😃 sonra 36. Hafta da acilmam 4 cm e yakın di bur hafta öyle dolandım 37 de tam 4 oldu 39 da pazartesi kontrole gittim 6 cm oldu tabi bana hep suni teklif edildi ben kendi sancimla doğurmayi kafaya koydum asla kabul etmedim bide ikinci doğum olacaktı ilkju de kendi sancimlaydi neyse ben bu süre zarfında deli gibi plates squat ve sıcak suda oturma yaptım ki dogumum kolay olsun hurma yedim bol bol bide oturmaya sevmem zaten . Perşembe günü gece 2 de on dakika da bir sancı vurmaya başladı ben zate tek korkum hastane 1 saat uzaklıkta suyum gelirse yetişemezfim çünkü 6 cm açılma vardı o yüzden on dakika da vurunca biz hemen hazırlandık zate hastaneye giderken bile giyeceklerim kapının oradaydı hemen hazırlandık evden çıkmadan sancılar 5 dakikaya düştü arabaya bindik yola çıktık 3 dakika ya düştü eyvah dedim ytisemeyecez ama su gelmedi ve bu sürede adet sancisindan Bi tık fazla Bi sanci vardı ah vah sancı yoktu hastaneye girdim dedim ki suyum gelmedi çok sancim yok ben suni istemiyorum kapıda bekleyeceğim dedim ebe muayene etti sen kafayı mı yedin 9 cm wcilma var dedi hemen suyumu patlattı 10 dakika sürmedi yavrucum doğdu bu sürede nst ye bile baglayamadilar. Kesi olmadı ama haliyle 3850 gram dohdu Bi kaç yerde yırtılma oldu onlari diktiler simdi evdeyim biraz zor iki çocuğum var lohusalik psikolojim fekan idare ediyorum …. çok uzun oldu ama bende yazmak için çok bekledim 😃😃😃🌸🌸😊