PBC umudum3 aynı yerde vermeye çalış kuzum laboratuvar farklılıkları yanıltıcı oluyor. İnşallah yükselmeye devam eder. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağız 🙏🙏
PBC umudum3 inşallah canım stres yapmamaya çalış pozitif düşünelim iyi olsun inşallah 🙏 bize de yaz mutlaka
umudum3 PBC yarına ne kaldiki sabah inşallah herşey çok güzel olur . Ama bı yanım umudum gidiyo bu sabah baktım sarı sümüksü akıntı bide az omce geldi aynı şekilde sarı sümüksü
PBC umudum3 akıntı bende de var şuan hamilelikte normal kokulu yeşilimsi veya kırmızı olursa sıkıntı diyorlar . Sen çok düşünme gün doğmadan neler doğar 🙏
Mervee3108 PBC canım yaa bnde Perşembe günü vermiştim kan 102 çıkmıştı bugn tekrar verdm 1068 çıktı 4 günde artış normal mi
umudum3 PBC Gittim canım çok şükür değerim dün verdiğim kanda yükselmişti Dr da başta çok temkinliydi bugun ultrasona tekrar baktı anormal durum yok hiç . Haftaya geralde kese gorurz 2 kez daha kan ver dedi haftaya 5 haftalık oluyo kese gorunur inşallah 🤲🏻
zeynepulker0 umudum3 artmamış değer fazla ondan sanırım yani iki üç günde iki karı olması gerektiği için ama bir iki kez daha kan ver istersen yani hemen de kürtaj olunmaz inşallah yükselir
usernagme umudum3 Şu an sağlıklı ilerlediğini söyledi mi doktorunuz? Benzer durum yaşıyorum da korkuyorum biraz🥺
maryyyt usernagme sizin en son kaç çıkmıştı değeri bazı sitelerde illa 2 katına çıkmasına gerek yok %37 lik bir artış bile yeter diyor
usernagme maryyyt benim 3 gün önce ilk değerim bakıldı. 74 idi. Bugün 128 çıkmış. Daha önce bir boş gebelik yaşantım olduğu için açıkçası bayağı gerildim ya.
maryyyt usernagme bendr benzer bi durum yaşıyorum yarın test vericem tekrar ama böyle baştan düşük değerler olup sonra yükselen oluyormuş içinizi ferah tutun
usernagme maryyyt Allahım size de bana da hayırlı gelişmeler nasip etsin inşallah 🥺 zor gerçekten her anı stresli bir süreç. Rabbim cümlemize kolaylıkla geçirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah 🤲🏻🤲🏻