Firste Kızlar merhaba ben tatil için Mersin’e geldim ve detaylı için özel hastane arıyorum. Bir kaç yeri aradım ama yapmadıklarını söylediler. Bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba, iyi bir hastane
ElifKumru Firste bi kaç hafta önceden aramak gerekiyormuş bende Masum Kayapınardan buldum çarşamba günü için
Duaaa Firste canım halil korkut dağlar var harika müthiş bir doktor ben ona gittim çok memnun kaldım bir araştır istersen
Cansucc Firste deniz arıkan var memnun kalırsınız ama randevu bulabilir misiniz bi arayıp sormanız lazım.
lux38 Firste masum Kayapınardi sanırım hem o hemde Halil korkut dağlar ikisinin üstüne tanimam ikisi çok yakın arkadaş
Firste ElifKumru Bir iki hafta daha buradayım aslında. İyi biri mi peki, ilgileniyor mu detaylı bunlar da çok önemli. ne kadara yapıyor bir de
Firste ElifKumru Gittikten sonra buraya düşüncelerinizi yazar mısın. Yarın gidiyorsunuz sanırım. Benim için de fikir olur
Firste Duaaa Benim için fiyat önemli değil yeterki kafada soru kalmasın. Önceki testleri yaptırmadım çünkü detaylı bakılan ilgilenilen bir yer istiyorum. Siz memnun kaldınız mı
Duaaa Firste evet ben çok memnun kaldım doktor çocuk kendini tam göstermediğinde git yuru ya da birseyler ye öyle gel diyor defalarca bakıyor yani
ant2602 Firste siz gittiniz mi önerilen doktorlara. Halil bey şehir hastanesindeyken ilk gebeliğimde gittim. Şimdide şehir hastanesinde bakıyorum aynı zamanda iyi var mı diye
Cansucc Firste evet benim ikiz gebelik bizde hiçbir test yaptırmadık sadece detaylı yaptırdık. Deniz hoca da çok başarılı bir perinatoloji tavsiye ederim
lux38 Firste ben ikisine de gittim ense kalınlığı var demişti muayene olduğum Dr önce Halil hocama gittim çok güzel ilgilendi amniyosentez olmam gerektiğini söyledi bende kabul ettim ancak maddi durumum yeterli olmadığı için şehir Hastanesi’ne gidebilirdm ve masum hocayı tavsiye etti masum hocam da çok güzel ilgilendi tabi masum hoca sonrasında kendine klinik açmış ikisininde hakkını ödeyemem özel ilgilendiler sonuçlarımi falan atmışlardı wptan ben sormadan ♥️hep rahatlattilar sonuçta temiz çıktı çok şükür
Firste lux38 Anladım. Çok şükür temiz çıkmış. Allah sağlıkla kucağımıza nasip almayı nasip etsin inşallah 🙏
Sedacakmak Firste Merhaba, Mersin’de bulamazsanız Adana’da yakın. Ebru Tarım var Adana’da hem kadın doğumcu hem de yan dalı perinatoloji çok da güzel detaylı inceliyor bebeği bilginiz olsun ☺️
Duaaa ant2602 ben önceden gittim canım yarın dogumum var ben gittiğimde 2400 du nakit kart 2800 du sanirim