Merhaba kızlar, son adet tarihime göre bugün 5+5′teyim, pkos ve geç ovulasyon var.
Dün sabah 8′de hafif akıntıyla karışık kan geldi, ilk defa geldi ve bir daha gelmedi. Özelde ve devlette muayene oldum. Özelde doçent jineonkolog muayene etti gelen kanamayla düşmüş de olabilir daha kese oluşmamış da olabilir tüplerde ve rahimde kese yok yatış verip takip edelim ama son kan testini verdiğin yere git orada tekrar test ver aynı yerde artışı takip edilmeli dedi. Devlet hastanesine gittim ve asistan doktor muayene etti o da hiçbir şey göremedi, muhtemelen dış gebelik yatış verip kürtaja başlayalım dedi. Reddettim. Takibinde olduğum doktor tatilde ve dün durumu bildiren mesaj atınca aradı, 48 saat sonra tekrar test ver duruma göre yol çizelim geç oluşuyor olabilir beta artışın çok güzel dış gebelikte böyle değer artışı görmeyiz dedi. Bir arkadaşımda myom var ve beta 7bin olduğunda kese göründüğünü sakin olup beklememi söyledi. 2 yıldır gebelik oluşmuyordu, o yüzden çok heyecanlı ve kaygılıyım. Benzer durumda olan oldu mu? Tecrübeleriniz neler?
Aşağıda beta takibim mevcut.
02.07.25 saat 12.45 hcg 41.98
04.07.25 saat 08.40 hcg 107.6
09.07.25 saat 01.27 hcg 509.4
13.07.25 saat 13.00 hcg 2326