defnekusum Arkadaşlar havalardan mı ne aşırı daralıyorum 34 haftalık hamileyim iyice ağırlaştım zaten gün içinde akşama kadar suyum çikiyor sürekli terliyorum nefesim daralıyor ve çarpıntım var sürekli benim gibi olan var mıı
gbdl2023 defnekusum ya bende 23+5 oldum bugün çok kötüydüm çarpıntı nefes alamama aşırı zor bi gün geçirdim normal mi bu
Onu_beklerken defnekusum bende aynı durumdayım bence sıcaklar bizi bunalttı. 30+2. Doktora da gittim normal bu sıcaklarda kalp iki kişiye yetmeye çalışıyor dedi
sinnakbs Ben de aynı haftadayım maalesef aynı şikayetler bende de mevcut😞 nefes darlığı hat safada.Havalar çok sıcak ve çalışıyorum sanırım ayrılacağım artık 🥹
defnekusum sinnakbs valla helal olsun ben evde yatarken şekilden şekile giriyorum haftaya göre iyi cesaret edip çalışıyorsunuz
Oyku_kus sinnakbs haklısınız ama yapacak bir şey yok. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın, az kaldı🙃 hala çalışıyorum mesela ve gerçekten bazen dayanamayacak gibi olıyorum ama bir şekilde günler geçiyor.
defnekusum 3_bebelianne havalar da aşırı sıcak olmaya başladı ben de geceleri uyutmuyor yastık bile sırılsıklam oluyor Allah yardımcımız olsunn 🙏🙏
3_bebelianne defnekusum aynen öyle üç kez duş alıyorum iç çamaşırı ve kıyafet değiştirip duruyorum yapış yapış oluyorum yoksa
defnekusum Zizoo Çarpıntım maalesef hamilelik boyunca devam etti kontrolünüzü olun mutlaka ben 2 kez kardiyolojiye gitmiştim bir sorun olmadığını demişti ben de ileri derecede anksiyete ve panik atak var hem o hem de hamileliğin vermiş olduğu ile gebelik boyunca devam etti