Pembe_bulut Ben de 7 haftalıkken ekrandan görmğştüm kalbinin attığını. 5. Hafta kese ancak görünür. 😅
lizge_2 ceylin573_ 5 haftalıkken kese görülür kalp atışı değil 6 7 haftalıkken kalp atışını duyarsınız🐣
GamzeAkova ceylin573_ ilk kontrolle 5 haftalik gittim sqdce kese göründü suan 7 haftalik olduk bugün duyacağız insallah
dndukaya ceylin573_ ben kızımın kalp atışını 9 +3 de ancak duyduk hep kese gorunuyordu bebek yoktu bebeği bile gorememislerdi en son 9.+3 de alttan ultrasonla gördük suyduk. 5 haftalikta zaten duyulmaz en idela 8 hafta kalp atışı duyulması ama 8 de gene suymassan panik yapma geç döllenme felan oluyor o yüzden geç duyula biliyor
aysezgi Ben de 6 da duydum. Doktor zaten en başta bu şekilde anlatmıştı. 4. hafta kese, 5. Hafta bebek görüldü. 6. hafta kalp atışı duyuldu. Ama bu süreler uzayabilir tabiki. Korkmayın.
Ebru008 ceylin573_ normal canım 7. Haftada duyduk biz 9. Haftada duyan bile var kese oluşması gerek 5. Haftada
Solin27 ceylin573_ bende aynı durumu yaşadım 6 haftada bile keseyi gördük biz bugün tam 7 haftalık olduk be az önce çok şükür duyduk bebeğide gördük az daha sabır canım korkutma kendini 🌸