Busranur_mnts dilarakocc gölge görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum 😅😅 awox mu bu yarın ya da ertesi güne yenile istersen
dilarakocc Kızlar görünürde var mı acaba ya tesli yapar yapmaz 2.çizgi kısmında kırmızı renkler toplanmıştı yani ilk 5-10 dk arası sonra baktım renkler gitmiş böyleydi
dilarakocc Busranur_mnts evet canım awox son 1 testim kaldııığ😅diğer markalara hiçç güvenmiyorum biliyor musun
Busranur_mnts dilarakocc ben hem awox hem prodoctor kullandım ikisi de iyi son 1 testin varsa 2 gün sonra yap kesin olsun
bsrkrts Ben hafiften görür gibi oldum ama testler yanıltıcı olabiliyor malesef. Daha önce iki kere çubuk testlerde yalancı pozitiflik yaşadım 🫠 en garantisi kan testi.
dilarakocc bsrkrts evet canım ben de hiç anlayamıyorum ilk yaptığım zamanlar pembe renk 2.çizgi kısmındadı dağınık olarak görünce inanamadım orayı çekmeye çalıştım toparlanmış sonra böyle oldu😅😅
asil15 dilarakocc yarın sabah yada 2 gün sonra kaset testle dene canm onlarda pek yanılma olmuyor inşallah vardır.
dilarakocc CEKAS canım şimdi baktım gözle görülebilir cinsten olmuş yani negatif olsa o kadar belirgin olur mu bilmiyorum hiç