Ebru1234 Yataktan kalkarken sağ kasiğıma öyle bir ağrı girdi ki ardında bir anda oraya sıcaklik geldi. Suyum geliyor sandım 🤣 37+3
Emine_pektas01 Ebru1234 yarın tam 37 haftalık oluyorum nasipse inşallah hiç halim takatim yok bellim çok ağrıyor iğne batırır gibi oluyor 38 haftalık normalde doğumum bakalım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 🤲
Ebru1234 Gazelllll off Allah yardımcımız olsun. Hangi şehirde yaşıyorsunuz. Ben klimanın karşısından ayrilmiyorum
Gazelllll Ebru1234 Şanlıurfa yerde yumurta kırsanız pişiyor inanın artık saat sayıyorum doktorum 29 Temmuz dedi bir an önce o gün gelsin istiyorum
Ebru1234 Gazelllll ayy Allah kolaylık versin bende Hatay danim. Cok fark yok orayla. Tabi orası kuru sıcaktır. Bizimki de 25 temmuz doğum tarihimiz.
Ebru1234 Emine_pektas01 amin inşallah. Sancılar da ilk bel ağrısıyla kendini gosterirmis dikkatli olun
Snm9 Çok sert hareketler, bununla beraber her harekette kasığa doğru ağrı oluyor, allahtan ödemim çok yok 37+3deyim bakalım ne zaman gelecek normal doğum bekliyoruz belde falan ağrım yok henüz
Ebru1234 nisaakb ay evet dönerken bebeğin duruş şeklinden donemiyirum bebek pozisyonu hemen degistiremiyor tabi bı de kasik ağrısı var o da dönerken engel oluyor.
Yaseminbasdag Mide yanmasından yatamıyorum sığmıyor cocuk içerde sanki çok zor bir de sıcak var ekstra🥹🥹