Sementa63 Kızlar kaç haftalık olunca kullanmaya başladınız, d vitamini değerimi bilmiyorum ama yinede kullanmak istiyorum
Salihanurrr Sementa63 9 haftalıkken vermişti halada düzenli kullanıyorum 20 haftalığım şuan haftada 2 kere alıyorum. Doktorunuza danışarak alın bence kendiniz almayın
ozwoman Sementa63 sağlık bakanlığı 3. Aydan itibaren tavsiye ediyormuş o yüzden çoğunlukla 12 13. Hafta sonrası folik asiti bıraktırıp d vitamini demir multi vitamin vs bunlara geçiyor
dalginkiz Sementa63 ya bende gebelik öncesi kullanıyordum gebelikte bıraktım bir şey olur falan diye ne bileyim benim doktorlarım sadece folik asit demişti acaba kullanmak gerekiyor mudur bir dahakine sorayım yine 😔
Sementa63 Hgknf-223 Sizin d vitamini değerinize bakarak mı başlattı? Ben 10 haftalık olacam acaba kullanmaya başlasam mı bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı
Sude_48 Hamile olduğumu öğrendiğim an verdi bana. Ama benim kan değerlerimde d vitamini düşük çıkmıştı. 38 haftalığım hâlâ kullanıyorum.
Sementa63 dalginkiz Bende gebelikten önce kullandım hamile olduğumu öğretmenince bıraktım ama kan tahlilinde d vitamini değerine bakılmadı bende gittiğimde soracam
S-nss D vitamini genelde düşük oluyor ben gebeliğin başından beri kullanıyorum kolay yükselen bi vitamin de değil. Magnezyum emilimini artırıyor
DuruDefne_mommy Sementa63 3.aya kadar folit asit kullandım daha sonra doktorum vitamin ile devam ettirdi demir hapını da 3.aydan sonra kullanmaya başladım yine aynı şekilde omega balık yağı içeren başka bir takviye daha kullanıyorum
Sementa63 Esma006 Kaç damla kullanıyorsunuz ve değeriniz düşük çıktığı için mi başladınız ben değerimi bilmiyorum doktor d vitamine bakmadı
S-nss Sementa63 ben dil altıma bir fıs sıkıyorum ocean dan. Damlalı olanlar 6 damla falan kullanılıyor