Sibellaaaaaa
Benim kızım da böyleydi. Geceleri de asla başka türlü uyumaz, sadece emerek uykuya geçerdi. Geceleri defalarca uyanır yine ancak emerek ve sadece benimle uyurdu. Bazen saatlerce uyanık oturduğumuzu bile biliyorum. Ki uyku matematiğinden tutun rutinlere kadar her şeye çok dikkat ederim. 20 Ayını doldurduğunda memeden kestim uyku hala aynı düzelmedi ne yazık ki. Ama memeden kesmeden hemen önce sağ göğsüm çok morarıp yara olduğu için biraz ayva jeli sürüp 2 gün kapalı tutayım dedim. (Normalde memeyi türlü şekillerde kapatarak veya tiksindirerek bir şeyler sürerek bebeği uzaklaştırma taraftaro değilim. Ancak mecburiyetten iyileşme süreci için uyguladığım bir yöntemdi) yara plana süt toplama kapağı kapattım hava aldıran delikli olanlardan. Kızıma da anlattım sürekli. Bebeğim memiş yara oldu, uyuması gerekiyor diyordum. Veya direkt memiş uyudu annecim diyordum. Gerçekten anlıyorlar. Normalde ikisi de açık olacak bir birinden emecek bir diğerinden, boşta kalanla da oynayacak böyleydik. Birkaç seferden sonra memiş uyudu diyip diğerinden içmeye başladı. Ben de bundan cesaret alarak bir hafta sonra sütten kesmeye niyetlenip kesmiştim. Asıl sebep uykuydu düzelmediği için kestiğime pişmanım açıkçası ama demek ki nasibi bu kadarmış diyorum. Sizi anlıyorum, kalpten sarılıyorum. Geçecek, sabredin❤️