1202 Kizlar bu erken gebelik testi uzerinde 4gun onceden bile gosterir yaziyo catlamanin 10 gunu bu gun regle 3gun kaldi bu kadar koyu cikmasi normalmi acaba?kafam kariwti
H-a-t-i-c-e 1202 gebelik testi ise bariz hamilesin canım hayırlı olsun 🥰 kan verirsen daha da netleşir bu durum
minikmucizemm__ 1202 bence hamilesin iki testinde koyu çıkması gebelik var demek hemde yeni değil baya var demek hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
1202 H-a-t-i-c-e 🤔evet gebelik canim erken gebelik testi ama cok koyu catlamanin 10 gununde bu kadar koyu cikmasi normalmi acaba
1202 Sensedim 🤔bilemiyorum canim 4temuzda randevum vardi doktor catlama oldugunu soyledi yani kafa kariwik birazdan bawka marka test denicem bakalim onda ne cikacak acaba bu erken gebelik testi oldugu icinmi bu kadar koyu cikti
narminqaribova 1202 Can sənin üçün də xeyirli olsun Ola bilsin ki,hCG hormonunun səviyyəsi yüksəkdir. Testin net şəkildə göstərməsidə çox vaxt erkən hamiləliyin göstəricisidir.
1202 narminqaribova cox sagol can indi bawqa marka testde eledim oda bunun kimi cox tund cixdi 🤲xeyirlisi ile inwAllah balamizi qucagimiza alaq
narminqaribova 1202 Həkimlə danışdım sabah yenə test edəcəm. Məndə bir az zəif göstərdiyi üçün yeni test bir də et dedi 2-gün sonrada qan analizi verməyimi dedi