Birhayalimvr irem_zengn bnde 17deyim arada sancilar giriyor onun disinda hissettigim birsey yok benimde halsizlik var oda sjcaklardan sanirim
BerenEla Sıcaklardan 2 haftadır gece uykusu yok sabaha karşı uyuyabilirsem 3-4 saat.Bize mi çok sıcak yoksa bu yaz gerçekten fazla mıı.29+2 :)) sağlıkla gelsinler napalım
btl21 23+5 deyim ilk gebeliğim yaklaşık bir buçuk aydır rahim bölgesinde ağrı hissediyorum adını koyamadığım bir ağrı klitoris bölgesi de olabilir ayağımla halı dahi düzeltirken hissediyorum aynı durumu yaşayan var mı ?
Dmlirmak Xaza iştahsızlık olması normal herkes haftasına göre semptom yaşamıyor maalesef her hamilelik farklı benim bulantılarim ikinci trimester de başladı bir ay yoğun olarak devam etti çok şükür şimdi bitti yemek yeme problemi vardı oda geçti normalde döndü derken ağrılarım başladı normalde bu ayların güzel geçmesi gerekiyordu ama herkeste farklı gülüm işte
Xaza Dmlirmak aynen benim de ilk gebeliğimde ikinci trmestr çok rahat geçmişti, ama bu sefer ilk trmestrden başladı bulantilarim tiksinmem hala geçmedi ne zaman geçer hiç bilmiyorum. Yemek yiyemiyorum, ilaç kullaniyorum bazen hiç ilaçta işe yaramiyor( çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun🤲🏻
Dmlirmak Esraerdgn95 ayyy sağlıkla kucağına al inşallah anne olmak şimdi bile zor ama bir gülüşü bir tekmesi herşeyi unutturuyor bana
Dmlirmak bebisssimmm almayı düşünüyorum daha almadım elyaf yastık kullanıyorum ayaklarımın arasına onun sayesinde biraz rahat ettim çok şükür
bebisssimmm Dmlirmak valla bu u şeklinde olanlardan kullanıyorum biraz fazla yer kaplıyor ama yani hayat kurtarıcı o da gerçekten bende reflü de var o yüzden normal yastığın üzerinde kullanıyorum o konuda da çok rahatlattı beni
ReyHalVe21 Dmlirmak 35+2 dizlerim ağrıyor yanlarım nstye girdim dün ikinci kez gün vermediler ama kan ve idrar tahlili yaprırdılar bu çarşamba günü anestezi doktoruyla görüşücez bakalım ne diyecek hangi tarih olacak 😅🥺😰
Ezgiii93 Sevvalllll benimde çarşamba belli olacak normal ya da sezeryan olması miyom var çünkü bende bende suni sancıdan korkuyorum düz duvara tırmanırsın öyle zor diye duymuştum senin sancılar nerden baksan bir gün sürmüş
yaseminerten Ezgiii93 şuan miyomunuz kaç cm gebelik başında kaç cm di bende yeni gebeyim 1cm miyomum olduğunu öğrendim
Sevvalllll Ezgiii93 yani gerçekten korkutmak istemem ama ben çok zorlanmıştım. Aynı bir gaz sıkışması ağrısı gibi kasıklar da ama gaz sancısı geliyor gidiyor. Suni sancı sürekli oluyor. Gerçekten çok korkunç yaa. Umarım en sağlıklı ve acısız şekilde kucağımıza alırız.
ayseekprr Dmlirmak selam 👋 29+2 den merhaba bu 6 yıl sonra ikinci gebeliğim 32 yaşımın beklenmedik hediyesi oldu sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻 bu gebeliğim zor geçiyor 8,5 verdim 7 ay oldu hala kilo almadım ödem şişkinlik yok çok şükür 3 aydan sonra bel ağrım sık kusmam geçti hala kusuyorum ama nefes alamamaktan tıkanmış gibi olduğum ve en başından reflümden dolayı mide yanmam olduğu için 🫣😱 gece gündüz uyku yok çok hareketli 🥲
ailemmmm irem_zengn irem_zengn bende 16+1 benimde daha yeni yeni uykularım bölünmeye başladı birde üstüne 8/4 çalışıyorum midem zaten sürekli rahatsız birde ağzım çok kötü kokmaya başladı eşim rahatsız oluyor o derece yani 😞
Egegayk Dmlirmak hamdolsun elendim kızım kucağımda dün 12.29 da doğdu güzel meleğim raabbim bu yolda olanları yek avazda kurtarsın inşallah 😍❤️
leylasinan edaataman evet çok normal bende aynı sıkıntıyı çekiyorum sinir sıkışması oluyor ayağım çekiliyor belim inanilmaz ağrıyor 36.xı haftadayim inan ki gece çok ağladım agrilarimdan dolayı eşim belime masaj yaptı biraz rahatladım
Mehlikamete16_ Mide bulantısı , mide yanması , bel acısı, asla enerjik hissetmeme . Tüm gün yatmak . 12+1 deyim