Mucizemyoldaaa_ 28+4 arada mide yanması ayaklarda şişme bool tuvalet ziyaretli bazen gelen ağlama perileri…
yaseminerten Kadee bana da yazdı doktor yeni gebeyim düzenli kullandığınız da tsh yüksekliğinden sorun yaşadınız mı
Seyalem yaseminerten bir sıkıntı olmadı şükür düzenli hap kullanip dahiliye gidip kontrol ediliyor suanlik
kalorisizpatates Dmlirmak 14+5 çok pis grip oldum sürekli öksürük balgam mahvoldum ayrıca bulantılarım da geçmedi kendimi şiş hissediyorum gece de öksürmekten pek uyuyamıyorum🥹
Meliiss_ oonambirnambir belirtin var mı peki canım bende 18 haftalığım ister istemez korkuyorum bazen gece uykusu beni de terketti sanki uyuyamıyorum bı de hissettin mi bebişim hareketlerini
oonambirnambir Meliiss_ belirtim yok, bu birkaç gündür hissediyorum hareketlerini küçük küçük te olsa, ama sık olmuyo hareketleri, bide kalça ağrım oluyor sadece
isimsiz12 Dmlirmak 11hafta 5gün ben en basından beri uyku halindeydim son 1 2hafta bi iyi gibiydim ama suan yine basa sardım gözüm asla açılmıyor ayaklarımın altı sızlıyor böyle ateş yanıyor gibi sürekli karnım ağrıyor belim agrıyor regl sancısı gibi hepsini geçtim de şu uyku halinden çıkmak istiyorum artık 🥲
Heyecanlianne-1 Dmlirmak bugüne kadar iyiydi bugün tokzoplazma enfeksiyonu çıktı çok moralim bozuk. İnternette türlü şeyler yazıyor. Çok korkuyorum. Umarım sağlıcakla kucağına alırım yavrumu. Sağlıkla sıhhatle doğar
-gunes Heyecanlianne-1 Allah şifa versin. İnşallah sorunsuz atlatırsınız. Kedi dışkısından mı yoksa az pişmiş etten mi bulaştı bir bilginiz var mı ? Eğer evcil hayvanınız varsa onunda tedavi olması gerekli.
-gunes 28+2 yim. Mide yanması oluyor. Tahin yiyip, süt içiyorum. Sürekli sola yattığımdan geceleri sık uyanıyorum. Bugün sağ boşluğum acıyor. Böyle kas gibi böbrek değil sanki. Bunun gibi ağırınız oldu mu hiç?