Ayperi11 Dmlirmak 28+3 ilk gebelik kasıklarımdaki bacak aralarındaki kas ağrıları beni bitiriyor onun dışında hiçbir sıkıntım yok
bsrayksl2 alanesma ilk hamileliğimde öyleydim şuan koku hassasiyetim yeni başlıyor bu biraz zor inşallah çabuk geçer bu döneminiz
RubyK 20+4 halsizlik.Ev işlerimi ağrılarım olsa bile yapıyordum ama şimdi yapmaya enerjim yok.Bu nasıl balayı bilmiyorum.
Lalakaplangl Dmlirmak 25+6 her şey mükemmel sadece sıcaklar çok zorluyor özellikle gece ayaklarım yanıyor
ebrarkus Dmlirmak ikinci gebeliğim berbat ötesi geçiyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum, hayattan bıkmış gibiyim resmen
edaataman Merhabalar ilk gebeliğim 6haftalık bel ağrısı ve bacaklarda içerden gelen damar acıları normal mi ? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz☺️
leylasinan edaataman evet çok normal bende aynı sıkıntıyı çekiyorum sinir sıkışması oluyor ayağım çekiliyor belim inanilmaz ağrıyor 36.xı haftadayim inan ki gece çok ağladım agrilarimdan dolayı eşim belime masaj yaptı biraz rahatladım
Tubaatay Dmlirmak 37+4 den selam buralar hiç iyi değil çarpıntı nefes alamama uyku nasıl bi şeydi bilmiyorum son bir hafta kızımla kavuşmamıza inşallah rabbim bütün hamişlerin yardımcısı olsun 🙏🏻🥲
svgnn alanesma evet bende de öyle genellikle yoğurtlu şeyler ya da meyve ağırlıklı besleniyorum. Yemek kokuları çok rahatsız ediyor.
benceyn Dmlirmak 15+4deyim 2 gündür kuyruk sokumu ağrısı ile huzursuz geçiyor. Bu dönemde yaşayan varmı normalmi acaba