1prensesannesi01 Kızlar kıvılcım Bektaş da doğum yapan var mı tayin sebebi ile adanaya geldim iki kez altınkoza hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım öneri ile güzel yalı hastanesine geçtim kıvılcım Bektaş da doğum yapan var mı memnun kaldınız mı
igvescarim 1prensesannesi01 kıvılcım bektaşı bilmiyorum ama Güzelyalı da Hülya hocaya gidiyorum çok memnunum burda Hülya hocaya doğum yapanlarlada konuştum memnunlar hatta ben sezeryan sonrası normal doğum yaptırdığı için tercih etmiştim iyi ki de etmişim. Üstte çıksın belki sizin dediğiniz doktora giden de vardır yazarlar ❤️
Gzgn 1prensesannesi01 merhaba, bende şehir dışından geleceğim doğum için hastane arayışındayım. Altınkoza hastanesinden memnun kalmamışsınız hangi doktora gittiğiniz ? Ben ersin beyle görüşmeyi düşünüyordum genel olarak yorumlarınızı merak ettim 🌸
1prensesannesi01 Gzgn canım doktoru sevdim ama hastaneyi sevemedim birincisi her ay zam koyuyorlar her ay zam saçma yani 2. Hastane pis yani en son doğum 28500 dediler inan o parayı asla hakketmez
Gzgn 1prensesannesi01 yaaa herkes doktor ile ilgili yorum yapmış hastane ortamının kötü olmasına üzüldüm. Güzelyalıda hangi doktora geçtiniz doğum için bir fiyat verdiler mi ☺️