Ebru1234 crazyymom çok severim değişik tatları denemeyi bende. Hatay Dörtyol’dan bazı yöresel yemek ve çorbalar tavsiye edeyim sana yüksük çorbasi(mantı hamuruyla yapılır), yoga (yazın kabaklı kışın ıspanaklı yapılır. İçerisine soğanli içki köfte de atilabiliyor isteğe bağlı). Tepsi kebabı. Belen tava. Sıkmaç. Sünüberi
crazyymom Ebru1234 yoga ve sunuberiyi hic yemedim listeme ekledim. Evet değişik özellikle yöresel yemekleri çok seviyorum birsuru çeşit oldu şuanda. Sırayla hepsini yapicam inşallah 🌸
Kanye Bu arada muhacirim ,bazlama ,dizmana ,akıtma,lutenitsa,kodla,boza ,tavuk kapama, yaprak sarma , baklava daha ne olsun. Bunlarda Bulgaristan yemekleri 🤭🎀
Kanye Her yörenin yemekleri çok güzel kızlar ellerinize sağlık şimdiden. Tirşik denilen birşey yazılmış en çok onu merak ettim bir de Karadeniz yöresinin yemeklerini .hiç tatmaya fırsat olmadığı için belkide ..
Kanye ErsBegAs ErsBegAs Hatay’ın da bayram kömbesi çok güzel bacı 🤰🏻🤭 Eltim Hatayli tam bir çirkef 😂.Ama iki tane Arap Hatayli Arkadasim var melek 🤭🙋🏽♀️her millette çıkıyor demekki iyi yada kötü.
Sedaaaamm Zeynepkarip tirşik pancarla yapılıyor bizde yeşil renkte oluyor ekşi bir çorba ama çok güzel bir şey. Ama bazı yöre de güveç mesela ona tirşik diyenler oluyor