nurbuket Geçen ayın 13. adet oldum bu ayın 9da adet olmam lazımdı ve şuan adetim 6 gün gecikti test yapsam çıkarmı yoksa beklemesem mi
Leontiine nurbuket test yaparsan çıkar canım erken gebelik testin varsa onu yap onların beta algılaması daha iyi
Ecrin_47 nurbuket nasıl dura biliyorsun cnm ya bn daha 4 gün vardı yaptım dayanamadım pozitif çıktı inşallah seninde vardır 🤗🤗
Yenibirannee nurbuket evet varsa çıkar bence 🌸 ne zamandır planlıyorsun peki? test yapmaya çekinme biz burdayız 💕
Leontiine nurbuket seni çok iyi anlıyorum :( ama gecikme varya sonuçta yapınca en azından için rahatlar diye düşünüyorum yine tercih tabiki senin ☺️
zeyka Benimde sat 13 Haziran 28 günde oluyorum adetlerim düzenli olduğu için ve 3. gebelik tecrübe de var heralde test yapmadan anladım hamile oldugumu 😁 2 gün gecikmeyle dün test yaptım pozitiif çıktı
nurbuket Yenibirannee 3 senedir bekliyoruz tüp bebek tedavisi görüyorum bi yandan adet olsaydım eğer transferim yapılacaktı bu ay ama adet olamadım daha
papatyakokulugece nurbuket net cıkar erken gebeliğe falan gerek yok çekinme cesaretını topla yap herşey gönlünce olsun🌸
Beyzatnc26 nurbuket Rabbım gönlündekini ömrüne nasip etsin inşallah hayırlısini kolaylıkla nasip eylesin inşallah
Yenibirannee nurbuket Allah hayırlı şekilde tez zamanda nasip etsin 🌸 ben bu gebeliğimde gecikmenin 10. gününde baktığımda öğrenmiştim