Glcn94 Merhablar2 yıllık evliyim ve bebek için tedavi gördüm bi süre ve daha fazla vakit kaybetmemek için tüp bebek yöntemine basvurdum çok şükür hamile kaldım ilk denemem de Suan ikiz 20.3 hamileliğim var. Ve gecen sefer akıntım cok fazlaydı cronen jel kullanıyorum en basından beri ve doktor sonuna kadar kullanmaya devam edeceğimi söyledi erken doğum riskini azaltmak icinms. Bu jel sürekli mantar enfeksiyonuna yol acıyordu daha önce ve ben karın agrılarım cok oluyor gece uykumdan uyanıyorum kasılmamı bilmiyorum. Doktoru aradm ve akıntımn cok oldgnu söyledm mantar daha önce olmstm evet ama doktor beni cagırmadan direk mantar ilaçlarını yazdı. Güvenlk görevlisi olarak çalıştığım için sürekli ayaktayım ve doktor tüp bebek tedavisi olurken ble sadece 1 hafta rapor yazabilirim demişti. Suanda da rapor konusunda yardımcı olmuyor pek işyerinde problem yasayıp zorlanmama rağmen . Bende baska doktorlardan alıyorum rapor u ve ertesi gün rapor alıdgım kadın doğumcuya gittm idrar tahlili yaptı ve enfeksiyon var dedi erken doğum ve düsük yapar tedavi edilmesse ddi ve ilaç yazdı. Ben doktorumu bu sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum ama bi yandan da tedirginim sizce ne yapmalıyım
Anneyimben49 Glcn94 değiştir bence canım , iyi bir doktor bul bu zamana kadar yaptığın tahlilleri göster oda tekrar muayene eder canım. Sinir oluyorum böyle doktorlara 😖
Glcn94 Şimdi cıktım doktordan ve doktor suyumun fazla oldugunu söyledi. Glikoz karbonhidrat tuz vs uzak dur ddi ekmek ble yeme gerekirse ddi şeker yüklemesi önerdi. Ayın 1 in de ve 26 subatta da detaylı ultrasonm var. Kafam çok karıstı diğer doktor detaylı ultrasondan cıkınca getirssn demsti. Ve tüp bebek yapan doktor ikiz ile cok tecrübeli doğumda yaptırdıgı için sadece bi terslk olursa daha deneyimli olablrmi die tereddütte kaldm sadece bu 😑