gebelikkk Kızlar 34 haftalığım bugün baya mide bulantım var ve kasıklarımda,karnımın alt tarafında ağrı var.Düzenli değil ara ara oluyor.Doğum sancısı olup olmadığını merak ediyorum.Sancınız nasıl başlamıştı
emirmom gebelikkk yalancı sancı olabilir Doğum sancısı da benim kasıklarda başladı süresi sıklasınca anladım ve kahverengi lekelenme olmuştu
minigimherseyim_ gebelikkk süre tutabilirisin benimki 15 dakikada bir le başladı git gide dakika aralığı azalarak düzenli şekilde devam etti bu gerçek samcınoluyor tabi suyum da çok az geldi sancı başlamasıyla birlikte
gebelikkk emirmom herhangi bir lekelenme vs yok.Biraz süre tutayım bakayım.Yatarken de oluyor yalancı sancı dinlenme durumunda olmaz demişlerdi o yüzden o ihtimali düşünmedim ama o da olabilir tabi
emirmom gebelikkk benimde 35. Haftada başlamıştı ama çok uzun sürmüyordu tabi Sık sık oluyorsa yarım saatte bir bile olsa bi doktora gidin
Bhralp0501 Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. İlk doğumumda benim önce nişanım gelmişti öğlen saatlerinde. Sancılar sonrasında geldi ve çoğunlukla bel bölgemdeydi. Sanki omuriliğimi kırıyorlar gibi bir ağrıydı. O günün gecesinde de doğumum olmuştu.