Byzz61 melekortac bende pcosum 5 gün önce rahim filmi çekindim bekliyorum 1 günse bir ilişki dedi doktorum. Sizin adetiniz düzenli mi? Benim ki değil ilaçsız olamıyorum sa merak ettim
melekortac @Gzde_defne @Nasia @07070707 @Bsrb @Mor Teşekkürler, test aldım şimdi. Yapacağım. İlk idrarla yapmazsam doğru sonuç verir mi acaba 3 gün gecikme var 😊
Gzde_defne melekortac bence varsa çıkar.sabrederim diyorsanız sabahı bekleyin yedek aldıysanız şimdi de yapabilirsiniz
Bsrb Benimde hsg sonrası 2. Ayım geçen ay korundum bu ay 12 siydi bat ama gelen gidek yok bazı aylar 32. gün olmuşum o yüzden bekliyorum bol bi kasık ağrım var.
melekortac Hamileyim kızlar teşekkür ederim 😊 Bi oğlum vardı, ikinci çocuk için tam 28 aydır korunmuyodum, anca gebelik oluştu ☺️
07070707 melekortac yaaa çok sevindim dua et bize de hamiş benimde bi oğluşum var 3 senedir bizde deniyoruz rabbim herkese nasip etsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️🥰
el1ff melekortac Ben de rahim filmi çekindim 3 hafta önce adetim 1 gün geçti ama pkos olduğu için haftayada olabilirim. Daha demin ovulasyon yaptım silik çıktı gebelikte yok şu an yumurtlama da sanırım🤦🏻♀️ göğüslerim acıyo ama sanırım rahim filminden sonraki zamanda olmadı artık diğer aya bakıcaz🥲
melekortac @07070707 ederim 🥰 Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah sizede, bekleyen herkesede ☺️