Ecrinimsenam Kızlar 1.temmuz da 29+3 günlüktüm o zaman fl 54.04 falan ölçüldü doktor bacak boyu kısa dedi gercekten de kısa başkalarına sorduğum zaman? Usg kağıdına göre de kısa görünüyor baş ve karın ileride COK ENDISEILIYIM YARDIM
Nayan Ecrinimsenam merhaba doğum yaptınız mı bebiş nasıl iyidir inşallah şuan 2 haftalık bi kısalık var korkutuyor
Guzel_bebem Ecrinimsenam 29 olacağım birşey demiyor takip dedi ama bebeğin pozisyonu güzel değilse olur
sekerleme benim oğlum içinde bacak boyu kısa baş önde dediler doğum yaptım hiç bir sorun yok elhamdulillah. evet baş biraz büyük ama belli bile olmuyor koca kafam diye seviyorum. 😻
Ftm2025 Ecrinimsenam sadece femur kısalığı down için yeterli değil ya Allah korusun düşünmeyin öyle şeyler minnoş minyon bir bebeğiniz olucak🫶🏻
sekerleme Ecrinimsenam benim eşiminde kafası öyle o yüzden içinizi ferah tutun ultrasona göre dört hafta öndeydi başı doktor bana son adet tarihinden emin misin cok önde falan deyip korkutmuştu günlerce sıkıntıyla durdum boşuna üzülmüşüm hamile halinizle kendinizi üzmeyin🤗
Ecrinimsenam sekerleme yani 2. Gebeligim kizimda böyle seyler yaşamadık hiç oğlum olcak allahin izniyle ama insan korkuyor doktor bir şey demedi aslında ben kendim arastira arastira psikolojimi bozdum
Mercimekinannesiii Haftamda aynı şeyi söyledi perinatolog ağlaya ağlaya bir hal oldum. Şuan yavrum 3 aylık sapasağlam hiç üzülmeyin. Genetik olarak üst bedeni uzun oluyor bazı çocukların. Düşünmeyin bile sağlıkla kucağınıza alın
Ecrinimsenam Mercimekinannesiii vallahi keşke eski devirde yaşasaydık diyorum bazen en azından hamileliklerini düşüne düşüne mahvetmiyorardi bizim gibi
sekerleme Ecrinimsenam erkek çocukların genel olarak kafası büyük demekki🥸 beni riskli gebeliğe bile yolladı doktor sizin doktorunuz bir şey bile dememiş rahat olun 🤗
Ecrinimsenam sekerleme ya vallahi insan o kadar kafaya takıyor ki chat gbt bile bana yeter artık dedi 😄😄👏🏻
Esseraa22 @Ecrinimsenam benimde kızımda 37 haftaliktim fl si 33 hafta çıkıyordu sıkıntısız sağlıklı bir şekilde doğdu şuan 5 yaşında kisalik falan yok