Nisakmn 18 haftamdayım göbek deliğimin altında yumruk gibi sertleşme oluyor ve sürekli oluyor neden olur sizce?
Ecmsyl Nisakmn ayy benımde oluyor göbek deliğimin sağ 2 parmak yanında inan bilmiyorum. Umarım onemlı bişey değildir. Bende 17+1 im 18 haftamdayım. Sağlıkla gelsinler ınsallah
Guzel_bebem Nisakmn 29haftama gireceğim benimde öyle çok canım acıyor doktorum magnezyum yazdı iciyorum aynı 🥹
Gul1402 Nisakmn kuzum benimde bi kac kez oldu 17-18 haftalarda hapsirinca falan.sanki rahmim toplanıyor gibi. Doktora sordum kasılmalar olabilir gayet normal dedi
Betd Bende 20 haftayım arada bende de oluyor bide esnerken yada derin nefes alırken fln karnım gerilince bi anlık acı oluyor sizde de var mı
Nisakmn Betd bende acı olmuyor sadece böyle yuvarlak bir yumruk gibi endişelendim yaşayan var mı başka diye
Nisakmn Gul1402 internette okudum düşük riski falan yazmış baya endişelendim yorumun beni rahatlattı tesekkür ederim
Guzel_bebem Nisakmn Yok tatlım bu kasılma için gebelikte kullanılan bir takviye mesela bacak ağrın varsa kramp filan iyi geliyor söyle doktoruna sana yazar