Herkese merhaba hamiş kızçeler 😊 iki oğlumda da normal doğum yapmış biri olarak ilk oğlumda 3 gün hastanede yatıp suni sancıyla doğurdum korkutmak istemem sizleri ama Allah’ım yok böyle bir sancı inanın kendi sancınız yanında halt etmiş😢 neyse ikinci oğlumda hamileyim ve doğum vakti yaklaştıkça beni bi panik olmaya ve yine suni alıcam korkusu sardı tabi bir yönden heyecanlıyım kavuşmak için bebeğime neyse 38 haftamdayım kilomuz herşeyimiz gayet yerinde ama sancılarım yok 🤷🏻♀️ 39 haftama doğru internette doğumu başlatmak için tarçınlı şu tarifini gördüm çubuk tarçını 5 dk suyla kaynattım cezve de sonra ılıtıp bi güzel içtim akşam saat tam hatırlamıyorum ama yemekten sonrydı yatakları serdim oğlumu uyutmaya çalışırken bende Uzanıyorum yanında tam uyudu eşimle bizde uyuyacak derken bu arada saat gece 12 ye geliyordu benim alt tarafımda bi basınç hissettim ve sıcaklık ayağa bi kalktım ki heryerim sırılsıklam yatakta dahil suyum geldi neyse sakince eşyaları topladık hastaneye gittik gece yine saat 1.3 a doğru işlemler yapıldı aradan 1.5 saat geçti saat 03.30 da oğlum doğdu 😊