Ruruu Kizlar arkadasimin oglu olacak sulalesinde de erkek cocuklari daha fazla ayni sekilde kiz bebisi olan arkadasimin da sulalesinde kizlar fazla. Bunu kendi ailemde de gozlemledim sizce de oyle mi 😂🤷♀️
Bir-anne21 Ruruu ya böyle bişey yok bence bizde de kız fazla annemin ablamın akrabalarımın baba tarafımın hep ilk çocukları kız dı eşimin de tarafı aynı ama benim erkek bebeğim oldu
TAkilicci Ruruu yani bir yerde okumuştum evet cinsiyeti baba belirlediği için baba tarafının cinsiyet yoğunluğu kendi çocuğunun cinsiyetini etkiliyor
ppmerlina Ruruu valla benim eşimin anne tarafında (sülalesinde) kız geni baskın. Eşimin de 5 kız kardeşi var 1 tane abisi var. Benim de kızım olacak nasipse. Bence doğru 🤣🤣
ErsBegAs Ruruu Bizde kızlar fazla eşimin ailesinde de babamlar 9 kız, annemler 3 kız, eşimin babasının 4 , annesigil de 7 kız kardeşler 🤣 oğlumuz oluyor 😆😆
Ruruu TAkilicci benim anne tarafimda kiz fazla esimin ailesinde ise erkek fazla bizim kizimiz oluyor 🤭🤷♀️
3_bebelianne Ruruu Kesinlikle totem gibi🤣🤣 bizim kaynanamın taraf hep kız 4kız 1erkek torunu var kendisi 4kız 1erkek kardeşi var kayınpederiminde 3kız kardeşi var tek oğlan akrabalalarının birisinin dört kızı diğerinin üç kızı var bir benim oğluşum oldu🙈
Ecmsyl Ruruu cinsiyeti baba belirler . Bence alakası yok. Eşim 2 kardeş ikiside erkek . bir oğlum bir kızım var 3. Ye hamileyim belli değil şuanda 😂
Ruruu Ecmsyl bilimsel bi arastirma yapmadim ama kadinla da ilgisi var sanki ya. Bizim sulalede mesela enistelerimin erkek kardesleri daha fazla oldugu halde hepsinin kizlari var bazilrinda hic erkek yok, anneannemin cocuklari da kiz agirlikli
Kkksss Ruruu bence doğru hamile olduğumu öğrenince eşim bizim sülalede kız yok boşuna ultrasonda bakmayalım erkek olacak dedi ve oğlum oluyor 😅
Ecmsyl Ruruu o zaman şöyle söyleyeyim. Babam 6 kardeş 5 erkek 1 kız Annem 6 kardeş 4 kız 2 erkek Babam tarafında amca cocuklarım herkeste kızda var oğlanda. Annem tarafı teyzemlerde aynı şekilde kız erkek te var tek erkek tek kızda var Biz 5 kız kardeşiz. Eşimin ailesi Babası 4 erkek 1 kız Annesi 4 kız Eşimde 2 erkek Yani ortaya karışık. O yuzden ne kız diyebiliyorum nede erkek.
Guzelanne56 Ruruu eşimin sülalesinde hiç erkek çocuğu yok anne tarafımda da amcamlar dayımlar teyzemler hepsinin kızı var hiç erkek yine yok ama benim ilk çocuğum erkek oldu bu tamamen bence Allahın vergisi
Ruruu Guzelanne56 kesinlikle kader zaten de ama bizim sulale de full kiz sadece babamin tarafi full erkek esimin tarafi da erkek agirlikli ama bizim kizimiz oluyor 🤭🤷♀️
Ecrin_47 Ruruu babamin tarafı 6 kız 5 erkek Anne tarifi 5 erkek 10 tane kız tabi iki eş bu ☺️biz de 3 erkek 3 kız eşimin ailesi de 2 erkek 4 kız benim de 2 kızım ve 1 oğlum var şimdi 4. e hamileyim daha 3 haftalık 😄ama eşimin ailesi amcam oluyor 🤣kaynanam yabancı onlarda 5 6 erkek 6 7 kız diye biliyorum ve onların çocukları çoğul kız 3 erkek var 20 tane de kız diyorlardı onlarda erkek nesilleri az diyorlardı ne kadar doğru bilinmez 🤷🏼♀️