mylittlebaby_ Çatlamadan sonraki 8. Günüm bugün. Sabah hiçbir şey yoktu testte. Az önce tekrar bir test yaptım gözle gözüken bir çizgi var. Kamerada tam çıkmasa da görebiliyor musunuz?
[silindi] mylittlebaby_ ya sanki az daha işesen pembe pembe çıkıcam der gibi 😂😂 bi gölgelenme var pembe gibi duruyor ama tekrarlamak lazım işte sonra 🧡
ppmerlina mylittlebaby_ ben bu daldırmalı testleri hiç anlamıyorum yaaa beyaz kısma mı bakıyoruz eğer öyleyse asla gölge mölge bir şey yok. Ama max yazan yerin altında diklemesine ince uzun çizgi var eğer ona bakıyorsak evet bariz gözüküyor
mylittlebaby_ [silindi] hemen 5 dk içinde çıktı bu gölge :) İlk defa hemen çıkan bi gölge görünce heyecanlandım. Daha erken tabi 8 gün geçti ama bu test baya hassas 10 betayı bile algılıyor o yüzden bi umutlandım :)
[silindi] mylittlebaby_ inşallah gönlünüze göre olur, sabah testinde belirgin silik çizgisi olan biri vardı çatlama iğnesinden sonra 8 ya da 9 günüydü kan verdi nehatif çıktı, testler çok yanıltıyor çatlama sonrası da sanırım inşallah koyulaşır 🧡
Kukoss mylittlebaby_ ben goremedim :( ama belki kamerada net olmayan biseydir stres olmayin kan verin bence
Mamiko_2020 Aayyy bende gördümmm 🥰🥰Daha kan verecek kadar yüksek değil çookkk yeniii yani 5 vs belkide 😍testle koyulaşma takip edin 🌸