Annesii66 Kızlar az önce af edersiniz idrardan sonra hep akıntı oluyor doktor normal demişti az önce idrardan so da peçetede çok minik nokta kadar kan gibi bişey gördüm akıntıyla beraber çok korktum dr gidicem ama çalışıyorum 10da çıkıcam başına gelen var mı
mavideniz9696 Annesii66 bence beklemeyin böyle şeyler bekletilmez hemen gidin kanamanın hiç bir türlüsü istenmez gebelikte
ppmerlina Annesii66 haftan büyük bitanem kanama tehlikeli çok çok tehlikeli inşallah sen kan zannetmişsindir bir şey yoktur. İçin rahat etsin çıkar çıkmaz doktora git
Annesii66 Pofidik123_ çıkamıyorum ki yöneticiyim sadece bir personelim var şuan ama nokta gibiydi çok çok azdı
Annesii66 mavideniz9696 çıkamıyorum ki kimse yok iki kişiyiz iş yerinde ama çok çok minik bişeydi kan gibide değil gibide yani o an korkuyla bakamadım da
Esmakeskin Hiç mi erken çıkma şansınız yok belki bir sıkıntı varsa önlemini alırlar . Bir de 10 da çıkarsanız doktor bulabilir misiniz
Annesii66 Esmakeskin yok keşke olsa hiç kimse yok yerime bırakabileceğim şimdi yine wc gittim ama baya bekledim birşey göremedim yinede çok korkuyorum 😢
Sevl Canım kahverengi leke veya kırmızıysa acile gitmeni öneririm benimde o hafta leke geldi silikti hatta kahverengi gecesine kanama yaşamadım kese yanında kanama alanı oluşmuş haftan ileri ihmal etme ne olur ne olmaz
Kaderaslan Annesii66 benım malesef ole oldu doktora soledıgımde normal dedı bır hafta sonra yogun kanamayla gıttım rahım agzım kısalmıstı serklaj yapıldı 🫤
Annesii66 Ynckpgn gittim yakındaki hastaneye canım kadın doğumcu yokmuş şuan yoldayım başka bir hastaneye gidiyorum