Dilaramerve Kızlar yardımınıza ihtiyacım var çok fena grip oldum kendi doktoruma sordum ilaç önermedi hiçbşeyde demedi kbb uygun görürse ilaç verir dedi birde çalışıyorum çok kötüyüm ya sizler neler yaptınız başına gelen oldumu 😷🤧
Huzur20 Dilaramerve Canım bende çok kötü grip oldum sabah gittim acile parol verdi antibiyotik bide boğaz acıcı sprey verdi cidden hamileyken grip olmak çok zormuş ya basimda çok agriyo benim
Yasemincifci Dilaramerve bendede nezle var burun tıkanıklığı için serum fizyolojik uyguluyorum rahatlatıyor boğaz ağrısı var bide bende onun içinde tuzlu suyla gargara yapyrm geçiyor
Uurbsra Dilaramerve ılık suya karabiber bal hafif limon suyu her gece içtim ve dr a gittim antibyotk verdi mecburen içtm üst solunum yolu enfeksiyonu ilerlemesin diye dr un tavsiyesiyle
nrsly Bende 21 haftalık hamileyim , 2 gündür cok fena grip oldum , sadece günde iki tane parol içiyorum onun dışında ballı ıhlamur nane limon icerek geçirmeye çalışıyorum ateşin olmadığı sürece bebeğe zararı olmuyormuş neyseki ateşim olmadı 🤧😥
nrsly Yasemincifci bide bal limon karabiber karışımı bir kaseye haZırladım gelip geçip bir iki kaşık yiyorum oda Boğaz ağrısına ve öksürüğe iyi geliyor
Yasemincifci nrsly denemedim canım onu ben bide c vitamini gakviyesi alıyrm sabahları portakal suyu içiyorum kendim sıkıp gğn içindede 2 tane kivi yiyorum maden suyuna limon sıkıp içiyrm bide bunlar beni günden güne daha iyi yapıyor
Dilaramerve Bende kötüyüm çok zor oluyo nefes almam falan viks aldım sürdüm heryerime nane limon iiiyorum şimdi de fayda yok başka