Melikeahmettt Kızlar 14 haftalık oldum sabah uyandığımda sol kasığıma yakın hissettim nabız gibi sanki oraya toplanmıştı çok sertti , ayağa kalkınca belli bir süre sonra normale döndü ama hafif hafif ağrı var hâlâ sol tarafımda sizce normal mi ? Böyle olan oldu mu hiç ?
Nsrn Melikeahmettt bende 13 haftadayım karnımda seyirme oluyo yatınca internette araştırdım kalp atışını duyuyor olabiliriz yada ben öyle olmasını istiyorum bilemedim 😊
denizannee Melikeahmettt bende 14+2yim bende de oldu yaklaşık 1 haftadır ama gazdır diyor herkes. Bilemedim 🤷🏼♀️
SedaMeric Melikeahmettt seğirme kızlar o korkmayın nabız değil büyük ihtimalle damarınız biraz daha üst seviyeye çıktığı için nabız mış gibi geliyor size 😊
Melikeahmettt Tugcetuncer Evet erkek , ilk defa böyle olunca gerçekten çok korktum bir de hep soluma yatıyorum dedim acaba ondan mı oldu
Tugcetuncer Melikeahmettt soluna yatman lazım zaten sag ve sırt üstü yatmayın kordon bogazına dolanır Allah korusun boğar doktorum öyle söyledi 😇 özledim yüz üstü yatmatı sırt ve sağ 😇😇😇
Melikeahmettt Tugcetuncer Bende sırf bunu bildigim için sürekli soluma yatıyorum bazıları da dedi bebek uyuyor kalıyor o yüzden öyle toplanıyor dedim herhalde çok yattım soluma kaldı öyle , ya bir an önce doğsunlarr🤲 vallahi çok stresli geçiyor bu dönemler