Rozerinnn6301 Bebeğiniz ne durumda hereketleri nasıl ? ilk gebelik olan var mı ? Ben bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum bu normal mi acaba ilk hamileliğin . 🥲 Sizde durumlar nasıl?
bsrakkc Rozerinnn6301 23+2 hareketli gün içerisinde bikaç kez hissediyorum özellikle geceleri çok oynuyor göbüş de çıktı artık gün geçtikce daha da büyüyoruz 🥰
lizge_2 Rozerinnn6301 Bizde 24+4 haftalıgız vallahi tekmeler hareketler başladı perşembe günü doktora gittim ultrasonda baya hareketliydi doktor hiç böyle hareketli bebek görmedim dedi😄👶🏼
Zge12 Rozerinnn6301 kuzum 25. Haftaya kadar zaten hareketleri düzensiz oluyor 1 gün hissedip 2 gün hissetmeyebilirsin kendini yorduğun zamanlarda hissetmeyebilirsin normal ❤️
Rozerinnn6301 bsrakkc benimkisi elimi üstüne koydugum gibi duruyor sizde de öyle mi bu iki gündür vajinama vuruyor 😂 bazen hiç hareket etmeden günü bitiriyor iş yaptığım zaman hiç hareket etmiyor korkutuyor beni
bsrakkc Rozerinnn6301 oynuyor baya hareketli ya bazen ayakta hareket halindeyken bile vuruyor iyice belirginleşti önceden o mu değil mi emin olamıyordum şimdi eminim 😅 bazen habersiz bi anda geçiriyo bi afallama oluyor bu ikinci gebeliğim belki o yüzden bu kadar hissediyorumdur öyle derler ya ikincide daha çok hissedersin Cinsiyetiniz ne bizim erkek 🐣