Visneli1so-s Kizlar hap yutamiyorum yanj olmuyir hiçbirsekilde hamielelikten dolayı et tavuk yumurta yer yemez çıkartıyorum ağzıma aldığım gibi gün içinde sık sık baş donmelerim başladı artık 29. Haftadayim ne yapicam bilemiyorum ya
Accountant Visneli1so-s bende yutamıyorum ne doktor anlıyor halimden ne eş dost yutamıyorum diyorum sanki dememiş gibi bir bakıyorum yine kazık gibi hap vermiş demirim iyice düşmüş içmek zorundayım omega 3 falan hiç içmedim nerdeyse demiri de kapsülün içini boşaltıp öyle yudum yudum içiyorum suyla ama etki etmiyor herhalde
Merve6521 Demirin böyle tablet olarak değil de pekmez gibi sıvı formları var magnezyum aynı şekilde suda eriyen formları var D vit zaten damla genelde geriye bir multivitamin kalıyor onu da kan değerlerin iyiyse çok da elzem değil
Visneli1so-s Merve6521 ya doktora ısrarla dedimki ben hap yutamiyorum toz felan yazamazmisiniz adam dedi yok
Merve6521 Visneli1so-s var ya nasıl yok istersen aile hekimliğinde yazdır canım şaşırdım bende öyleydim hoca bana hep sıvı formalarını yazdı
Visneli1so-s Merve6521 zaten en son aile hekimliği yazdı ama çocuklar a veriliyor sana verdiğim dedi pek bı faydasıni gormessin dedi
Merve6521 Visneli1so-s canım demir için ferifer var kaşık Demir ilacı gibi çocukların değil yetişkinlerin